Brand ID Groupin henkilöstön omat kesäjuhlat, FestarID!

07.07.2022

Yrityksemme Brand ID:n nopean ja tavoitteellisen kasvun sekä yritysostojen myötä, päätimme julkaista strategiamme tavoitteineen henkilöstölle näyttävästi ja tyylillä. Päätimme, että  samalla pidämme kunnon kesäfestarit, eli meikäläisittäin FestarID. Siis henkeä yhdessä kohottamaan!

Suunnitelmat niin paikasta kuin ohjelma sisällöstä vaihtui muutamaankin kertaan mutta brändäämisen ammattilaisina, juhlien ilme, tunnelma ja visio oli koko ajan meillä selkeänä silmissämme! Halusimme palkita ja kannustaa henkilöstöämme mieleenpainuvilla juhlilla, jossa jokainen yksityiskohta oli tarkkaan mietitty. Jos juhlat ovat festari tyyliset, tulee siellä olla FestarID fiilis! Kaulanauhat, vip passit back stage lippuineen, metrilakua ja kunnon bändit! Siihen sisältyy myös muistijalan jättäminen juhlien jälkeen. Yhteistyökumppaniksi FestarID juhliin valikoitui High Peak, innovatiivisen ja ketterän ehdotuksien ja palvelun myötä.

Esiintyjinä Pete Poskiparta, Maarit & Teemu, Toimitusjohtajamme oma ID Rock Band, Jukka Poika sekä Gebardi! Nämä bändit huolehti että rannalta löytyy notkeita lanteita ja luontoäiti hoiti loput, kuumaakin kuumemmassa kesäyössä vietimme mieleenpainuvat henkilöstön kesäjuhlat!

Festarikassista jokaiselle jaettiin aurinkohattu suojaamaan paahteelta, juomapullo, jonka voi juhlien jälkeen täyttää vedellä työpisteelle, tuomaan hymyn huulille myös niinä maanantai aamuina jolloin hymy saattaa muuten olla tiukassa. Ja maailmankaikkeuden ihanimmat festarID flip flopit jotka kesällä kuuluu hiekkarannalle ja niillä on kiva jälkeenpäin astella vaikka kesämökillä, matkalla rantasaunaan ja muistella miten upeat juhlat meillä olikaan!

Henkilöstön huomioiminen on tärkeää, päivänselvinä asioina pidetään, että on työterveys, e-passit ja joululahjat.  Miten lämmittääkään sanat ”kiitos” ja ”hyvin tehty” kollegalta tai esimieheltä kuultuna. Sitten voi mennä askeleen pidemmälle ja huomioida myös silloin kun sitä vähiten odotetaan. Sitä kutsutaan välittämiseksi.

 

Juha Heljakka
Brand ID Group
We Make Your Brand Visible