Blogi

Blogistamme löydät yrityslahjoista mielenkiintoisia aiheita ja ideoita.

Laatumielikuvasta luottamukseen

03.11.2023

Yritysten laatumielikuva ja sen tuottama luottamus ovat liiketoiminnan kulmakiviä, jotka voivat ratkaista sen, menestyykö yritys vai ei. Laatumielikuvan rakentaminen ja ylläpitäminen on pitkäaikainen prosessi, mutta sen merkitys on korvaamaton kauppojen synnyssä ja asiakkaiden sitoutumisessa.
Lue lisää

Heijastin – Pieni varuste, suuri vaikutus

11.09.2023

Tiesitkö, että jalankulkijaheijastin on suomalainen keksintö ja sen keksi 1950-luvulla pertteliläinen maanviljelijä Arvi Lehti, joka kaipasi hevoskärryillensä parempaa näkyvyyttä pimeässä?
Lue lisää

Now and then tour 2023

12.06.2023

Näin nimesimme 25-v juhlavuotemme ja aikamoinen kiertuehan sitä on jo vedettykin! Yrityksen ikä on numero, joka on varmasti ensisijaisesti lisäarvo meille omistajille. Mietinpä tässä kuitenkin, miten nämä kokemusvuodet näkyvät asiakkaillemme ja mitä ne viestivät heille?
Lue lisää

Vetoa ja pitoa pienillä teoilla – Työnantajamielikuvan kirkastamisesta

03.05.2023

Työnantajamielikuva – mikä se on? Arvoituksen ratkaisu kätkeytyy jo itse sanaan. Se mikä mielikuva ihmisillä on yrityksestä työnantajana, sen toiminnasta ja sen arvoista – sekä siitä tekeekö yritys mitä saarnaa – on valtavan tärkeä asia, kun mietitään yrityksen mainetta.
Lue lisää

Murehtimatta messuille – mietitään yhdessä!

31.03.2023

Valmistautuuko yrityksesi parhaillaan messuille? Mietitkö jo kuumeisesti oikeaa lähestymistapaa? Älä anna päivien vieriä ohitse, mutta hengähdä silti hetki. Ota meihin yhteyttä, niin autamme ideoinnissa ja hoidamme toteutuksen.

Lue lisää

Joulutervehdys High Peakista

21.12.2022

Meillä on alkamassa High Peakin 25. toimintavuosi. Hienosti on porskutettu kaikki nämä vuodet, pienten ylä- ja alamäkien kuuluessa normaaliin liiketoimintaan. Nyt viimeisten vuosien aikana maailman tilanne on varsin erilainen kuin menneinä vuosina. Muutokset tapahtuvat nopeasti ja yllättävästi. Monet ovat huolissaan. Ennustaminen on entistä haasteellisempaa, pieni sumuverho varjostaa tulevaisuuden havainnointia.
Lue lisää

EleniaGO-mobiilipeli palkitsee ja kannustaa ulos liikkumaan

15.11.2022

Elenia, Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö, keksi, että mielikuvituksellisella pelisovelluksella jopa sähköverkon ylläpidosta voi tehdä hauskaa!
Lue lisää

Hiilineutraali High Peak

04.11.2022

Yrityksemme, High Peak Finland Oy, haluaa ottaa toiminnassaan vastuullisuuden ja ympäristön huomioon. Olemme jo pitkään tarjonneet asiakkaillemme ekologisia sekä aineettomia lahjoja, ja samalla myös halunneet kehittää omaa yritystoimintaamme ympäristöystävällisempään suuntaan.
Lue lisää

Mitähän sitä tänään pukisi päälleen?

24.08.2022

Herätyskello soi. On maanantai ja uusi viikko on alkamassa. Pyyhin unihiekat silmistäni ja nousen ylös. Ensimmäisenä pitää tietysti avata verhot ja kurkata päivän sää. Sataa vettä, no kuinkas muuten, ollaanhan Suomessa. En anna sen masentaa, koska vaatekaapistani löytyy kyllä tekstiilit säähän kuin säähän.
Lue lisää

Brand ID Groupin henkilöstön omat kesäjuhlat, FestarID!

07.07.2022

Yrityksemme Brand ID:n nopean ja tavoitteellisen kasvun sekä yritysostojen myötä, päätimme julkaista strategiamme tavoitteineen henkilöstölle näyttävästi ja tyylillä. Päätimme, että samalla pidämme kunnon kesäfestarit, eli meikäläisittäin FestarID. Siis henkeä yhdessä kohottamaan!

Lue lisää

HARJOITTELIJANA HIGH PEAKILLA

31.05.2022

Koulussa kerrottiin, että nyt on aika etsiä markkinointiviestinnän harjoittelupaikkaa. Mietin monia eri vaihtoehtoja, mutta mikään ei oikein napannut eikä tuntunut mieleiseltä. Kuitenkin kaiken miettimisen ja pohdinnan jälkeen mieleen tuli High Peak, jossa tuttuni on töissä.
Lue lisää

Nuoret yrittäjät & Cafe Kallon tarina

19.05.2022

Meidän yrityksemme, High Peak, on perustettu jo yli 20 vuotta sitten, mutta emme kuitenkaan ole unohtaneet omaa alkutaivaltamme ja siksi haluammekin jakaa kolmen nuoren yrittäjän inspiroivan Cafe Kallon tarinan.
Lue lisää