Joulutervehdys High Peakista

21.12.2022

Meillä on alkamassa High Peakin 25. toimintavuosi. Hienosti on porskutettu kaikki nämä vuodet, pienten ylä- ja alamäkien kuuluessa normaaliin liiketoimintaan. Nyt viimeisten vuosien aikana maailman tilanne on varsin erilainen kuin menneinä vuosina. Muutokset tapahtuvat nopeasti ja yllättävästi. Monet ovat huolissaan. Ennustaminen on entistä haasteellisempaa, pieni sumuverho varjostaa tulevaisuuden havainnointia.

Huomioimisen merkitys korostuu kaikessa ihmisten välisessä toiminnassa. Vain toisten ihmisten huomioonottamisella ja aidolla läsnäololla on merkitystä johtamisessa ja työyhteisön hyvinvoinnissa. Työyhteisön keskinäisellä kunnioituksella ja kollegan arvostamisella on aina ollut ratkaiseva merkitys yritysten menestystekijänä. On äärimmäisen tärkeää osoittaa arvostus henkilökunnan kaikille jäsenille. Myös yhteistyökumppani-, asiakas- ja muut sidosryhmäsuhteet syventyvät, kun heidät ihmisinä huomioidaan.

Meillä High Peakissa on pitkä kokemus ja alan viimeisimmät uutuudet tiedossa. Tiedämme, miten eri liiketoimintaympäristöissä ja toimialoilla huomioiminen kannattaa toteuttaa. Meillä on runsaasti esimerkkejä ja ideoita. Olemme saaneet olla mukana lukuisissa asiakkaidemme mieleenpainuneissa projekteissa, suuret kiitokset siitä. Olemme nähneet kulissien taakse, miten tehokas, ihmisläheinen, aito ihmisistä välittävä yritys muistaa henkilökuntaansa ja asiakkaitaan. Tuotteemme istuvat osaksi tärkeitä kokonaisuuksia. Ne nivoutuvat työhyvinvointiin, kesäjuhliin, etätyövaatetukseen, tuotelanseerauksiin joitain mainitakseni. Tulevaisuudessa ei huomioinnin merkitys ainakaan vähene. Tulevaisuus on hyvää yhdessä tekemistä.

Meille on tärkeää toimia vastuullisesti. Sen eteen on tehty pitkään taustalla töitä, jotta toimintamme ja tuotteemme täyttävät kestävän kehityksen vaatimukset. Vaadimme itseltämme paljon. Ja toki myös yhteistyökumppanimme vaativat meiltä jatkuvaa kehitystä. Vaatimukset ovat olleet tervetulleita ja osaltaan täydentävät ja kehittävät toimintaamme. Huomioimme hiilijalanjälkemme ja meillä on standardien mukaan laadittu laatu- ja ympäristöjärjestelmä.

Ihmiset meillä painavat täysillä ja tekevät parhaansa ympäri vuoden. Viime vuosina tekemistä on riittänyt. Yllätyksiä on tullut meistä riippumattomista syistä, kuten kaikille muillekin. Paljon on opittu tapahtuneista muutoksista lisää matkan varrella. Kaiken keskellä ovat aina ihmiset. Meitä huomioinnin ammattilaisia ja siihen kasvavia henkilöitä on High Peakiin tullut lisää tämän vuoden aikana viisi. Tämä vuosi alkaa olla paketissa ja uutta vuotta kohti mennään sydän intoa sekä toivoa täynnä.

High Peakin väki toivottaa rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

  

Teijo Virtanen
Toimitusjohtaja
High Peak Finland Oy