Murehtimatta messuille – mietitään yhdessä!

31.03.2023

Valmistautuuko yrityksesi parhaillaan messuille? Mietitkö jo kuumeisesti oikeaa lähestymistapaa? 

Älä anna päivien vieriä ohitse, mutta hengähdä silti hetki. Ota meihin yhteyttä, niin autamme ideoinnissa ja hoidamme toteutuksen. Pääasiassa tarjoamme asiakkaillemme kolmea asiaa: univormuja joissa säväyttää, messulahjoja jotka ilahduttavat – sekä ideoita siihen, miten kaikesta koostetaan mieliin painuva messutapahtuma. Mutta ei tarjontamme tähän rajoitu. Myymme myös kevyitä messukalusteita kuten roll-uppeja, messupöytiä ja -seiniä, jotta messualueenne olisi viihtyisä ja erottuva tila, joka tavoittaa potentiaaliset asiakkaat jo kaukaa ja houkuttaa luokseen. 

Miksi yhteinen pukeutuminen?Kun koko yrityksen väki pukeutuu yhtenäisesti, se nostattaa me-henkeä ja saa kaikki puhaltamaan yhteen hiileen. Tuo henki välittyy myös messuyleisölle. Kuulostaa ehkä uskomattomalta, mutta sellainen voima symboleilla on. Etkö usko? Kuvitellaanpa tilanne, jossa jokainen yrityksen edustaja patsastelisi parhaissaan ympäri messuhallia, komeasti tälläytyneenä mutta hiemaan eksyneen oloisina. Ei siitä oikein välittyisi joukkuehenki. Yhteinen univormu on yrityksen keino erottua ja osoittaa yhtenäisyyttä. Yrityksiä verrataan usein urheilujoukkueisiin, ja vaikka moinen vertaus saattaa jonkun korvaan olla jo kulunut ja ummehtunut, on se erittäin hyvin perustelu. Mietitään vaikka jääkiekkopeliä, jossa molempien joukkueiden pelaajat pukeutuisivat, miten tahtoisivat. Yksi shortseissa, toinen verkkareissa. Yhdellä kravatti kaulassa – kun toinen availee jo kauluspaitansa neljättä nappia. Miten kukaan edes erottaisi joukkueita toisistaan? Kiekko olisi äkkiä omassa maalissa.

Entä muistettavat messujaettavat? Kynät ja kangaskassit ovat tavanomaisinta tavaraa. Niissä ei ole mitään vikaa, mutta kun messulla jaettava tuote on sellainen, joka jää aidosti asiakkaan mieleen – ja parhaassa tapauksessa käyttöön – niin tuohon mieleen painuu todennäköisemmin myös yrityksenne nimi. Meiltä löytyy monenmoisia tuotteita myös jälkimarkkinointiin. Ja mikäli harkitset laittavasi messualueella arvonnan pystyyn, niin meiltä saat ostettua myös arvokkaammat palkinnot, laatukelloista langattomiin kaiuttimiin ja kuulokkeisiin, voittajaa ilahduttamaan!

Kaiken jaettavan ei myöskään tarvitse olla tavaraa. Meiltä voi ostaa vaikka lahjakortteja puun taimien istutukseen. Eräskin asiakkaamme jakoi näitä messuilla. Yritys sai hyvää mainetta ja tyytyväisiä asiakkaita. He saattoivat miettiä oman puunsa kukoistusta, kun tämän asiakkaan yritys jatkoi kasvuaan. Klassinen win-win-tilanne. Toisin kuin jääkiekko-ottelussa, tästä yhtälöstä on mahdotonta löytää häviäjiä.

Ideat puuttuvat – mistä aloittaa? Kaikki riippuu siitä, mitä yrityksesi tahtoo messuyleisölle viestittää. Kerrothan sen meille, niin autamme kyllä. Meiltä löytyy visuaalisen suunnittelun osaamista ja idearikkaita työntekijöitä, jotka hiovat viestin taatusti perille menevään muotoon. Ja tuon viestin pystymme painamaan kaikkeen kahvimukeista golf-palloihin. Ja kasvomaskeihin. Jotka tosin taitavat olla jo katoamassa muodista. Hyvä niin.

Älä siis murehdi, vaan ota yhteyttä ajoissa. Sitä varmemmin pystymme tarjoamaan räätälöityjä, vain sinun yrityksesi näköisiä, vaatteita ja jaettavaa – tekstiilituotteista keramiikkaan ja hiilineutraaleihin, ei-materiaalisiin lahjoihin. Silloin meilläkin on mahdollisuus tarjota parastamme.

------------

Kurkkaa muutamat aiheeseen istuvat tuotenostomme Messuideat 2023 kuvastostamme.