Tietosuoja

KEITÄ OLEMME

Olemme High Peak Finland Oy, Y-tunnus 1451145-0. Meillä on asiakasrekisteri ja markkinointirekisteri. Tässä tietoja siitä, miten keräämme, käytämme ja säilytämme tietoja verkkosivustomme kävijöistä ja asiakkaistamme.

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME JA MIKSI

  • Keräämme henkilötietoja rekisteröidyltä itseltään puhelimitse, verkossa, tapaamisissa, sähköpostitse tai muulla vastaavalla tavalla.
  • Kun selaat verkkosivujamme, saamme automaattisesti tietoomme selaamisen käyttämäsi laitteen IP-osoitteen, käyttämäsi internet-selaimen sekä käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmän.
  • Keräämämme tiedot ovat lähinnä yhteystietoja, kuten nimi, puhelinnumero, osoite ja sähköpostiosoite.
  • Kerätessämme anonyymeja käyttötietoja, tavoitteenamme on mitata sivustojen kävijämääriä, sivustoilla vietettyä aikaa sekä sivustojen eri osien käyttöä. Näillä tiedoilla pyrimme parantamaan sivustojen sisältöä ja niiden kautta tarjottavia palveluita.
  • Käytämme dataa palvelun toimittamiseksi, kehittämiseksi ja laskuttamiseksi, asiakassuhteen hoitamiseksi ja kehittämiseksi sekä markkinointiin.

 

SUOSTUMUS

  • Kun annat meille henkilökohtaisia tietojasi verkkokaupassa asioidessasi (esimerkiksi otat yhteyttä yhteydenottolomakkeella, varmennat luottokorttisi, teet tilauksen, valitset toimitustavan tai palautat tilaamasi tuotteen) oletamme täten, että hyväksyt sen, että keräämme henkilötietosi.
  • Jos tarvitsemme henkilökohtaisia tietoja johonkin muuhun kuin edellä mainittuihin toimiin, kuten esimerkiksi markkinointiin, kysymme sinulta lupaa joko suoraan tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä antamasta tietoja. 
  • Huomaathan kuitenkin, että mikäli asioit verkkosivustollamme yrityksenä tai käytät palveluitamme yrityksenä, voimme olla sinuun yhteydessä toisena yrityksenä. Tällöin voimme tehdä markkinointiviestintää ilman, että olemme kysyneet yritykseltänne siihen lupaa. Tämän markkinointiviestinnän voi kuitenkin kieltää koska tahansa.
  • Pyynnöstäsi oikaisemme, poistamme tai täydennämme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Tämä tapahtuu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen helpdesk@highpeak.fi tai postitse osoitteeseen:

High Peak Finland Oy
Viinikankatu 45
Tampere 33800
FINLAND

  • Voimme luovuttaa henkilötietosi eteenpäin, mikäli laki sitä vaatii.

 

MINNE TALLENNAMME KERÄÄMÄMME TIEDOT

  • Verkkokauppamme ja kotisivumme on rakennettu Shopify-alustalle, jolla myymme sekä esittelemme tuotteitamme ja palveluitamme.
  • Yhteydenottolomakkeilla kerättyjä tietoja säilytämme High Peak Finlandin omassa tietokannassa, joka on turvattu palomuurin taakse suojatulle serverille rajoitettujen käyttöoikeuksien avulla.
  • Joissakin tapauksissa asiakkaistamme kerätyt tiedot saatetaan tallentaa myös Shopifyn tietojärjestelmään ja tietokantoihin (esim. verkkokaupassa suoraan maksetut tilaukset). Lisätietoja Shopifyn tietosuojasta löydät täältä (englanniksi) sekä tietojenkäsittelystä täältä (englanniksi).

 

KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT JA LINKIT

  • Tavanomaisessa tilanteessa, kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan niiden tarpeen vaatimissa rajoissa. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen toimijan tarjoaman palvelun parhaan käytön.
  • Kuitenkin jotkin kolmannen osapuolen toimijat, kuten maksunvälityspalveluntarjoajat ja muut maksutapahtuman suorittajat, käyttävät omia tietosuojalausekkeitaan. Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava tapahtumia varten tarvittavat tiedot. Annettuihin tietoihin pätevät maksutapahtuman ajan kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet.
  • Suosittelemme, että tutustut myös käyttämäsi maksunvälityspalvelun tietosuojakäytöntöihin ja siihen, kuinka he käyttävät henkilötietojasi.
  • Huomaathan, että jotkin palveluntarjoajat voivat sijaita muulla lainkäyttöalueella kuin verkkokauppamme, jossa asioit. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen palveluita, joka sijaitsee eri lainsäädäntöalueella kuin käyttämäsi verkkokauppa, tietojasi saatetaan käyttää kyseisen palveluntarjoajan alueen lain piirissä.
  • Kun poistut verkkokauppasivustoltamme kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen, et ole enää verkkokauppamme tietosuojalausekkeen tai käyttöehtojen piirissä.

KUINKA SUOJAAMME TIETOSI

  • Suojataksemme henkilökohtaiset tietosi, teemme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaaksi todettuja käytäntöjä varmistaaksemme, etteivät henkilötiedot vaarannu, ettei niitä käytetä väärin, niihin ei päästä käsiksi tai paljasteta, muuteta tai tuhota.
  • Rekisterimme käyttöoikeus on vain niillä palveluksessamme olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.
  • Jos annat meille maksutapahtuman yhteydessä luottokortittietosi, tiedonsiirto salataan käyttäen suojattua SSL-protokollatekniikkaa. Noudatamme PCI-DSS-vaatimuksia ja käytämme muita alalla yleisesti hyväksyttyjä standardeja.

 

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI

  • Säilytämme tietoja suunnitelmallisesti ja vain niin pitkään kuin se on tarpeen, jotta pystymme toteuttamaan tässä selosteessa mainitut käyttötarkoitukset. Joitain tietoja saatetaan säilyttää kauemmin, mikäli laki meitä siihen edellyttää.

 

MUUTOKSET TIETOSUOJALAUSEKKEESEEMME

  • Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja käy aika ajoin tarkistamassa, onko tähän lausekkeeseen tehty muutoksia.
  • Kun tähän tietosuojalausekkeeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, astuvat ne voimaan välittömästi. Jos tietosuojalausekkeeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.
  • Jos yrityksemme yhdistyy tai tulee toisen yrityksen ostamaksi, henkilötietosi saatetaan siirtää tässä yhteydessä uusille omistajille, jotta voimme edelleen palvella sinua.
  • Tätä tietosuojalauseketta on muokattu viimeksi 28. toukokuuta 2018.

 

KYSYMYKSET JA PALAUTE

  • Mikäli haluat päästä: katsomaan, muokkaamaan tai poistamaan sinua koskevia tietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse helpdesk@highpeak.fi tai postitse:

High Peak Finland Oy
Viinikankatu 45
Tampere 33800
FINLAND