High Peak Finland Oy

Lahja kertoo aina antajastaan. Se edustaa yritystäsi koko olemuksellaan, tuottaen iloa ja hyvää mieltä vastaanottajalleen. Me High Peakissa tiedämme, että oikein valitun lahjan arvo on paljon sen rahallista arvoa suurempi. Tuomme arvoa yrityksesi suhdetoimintaan, auttamalla sinua onnistumaan liikelahjavalinnoissasi.

Etsimme kanssasi tarpeeseesi sopivimmat ratkaisut kattavasta liikelahja- ja giveaway-valikoimastamme. Sivuiltamme löydät valikoituja esimerkkejä yli 10 000 tuotteen tarjonnastamme ja lisää ideoita saat asiantuntijoiltamme.

Uskomme aitoon kumppanuuteen. Siksi palvelemme sinua haluamallasi tavalla, työrauhaasi häiritsemättä. Kun liityt kanta-asiakkaaksemme tarjoamme sinulle upeita etuja, joita et saa muualta.

Palvelemme sinua henkilökohtaisesti numerossa 010 219 1000 tai sähköpostitse osoitteessa myynti@highpeak.fi. Voit myös tulla tutustumaan tuotteisiimme myyntinäyttelyymme Tampereelle tai Espooseen.

Palvelumme

Meillä hyvä palvelu on kaiken lähtökohta. Kaikki asiantuntijamme ovat alansa ammattilaisia, jotka palvelevat sinua henkilökohtaisesti ja haluamallasi tavalla. Emme häiritse työrauhaasi roikkumalla ovenkahvassasi, mutta olemme sataprosenttisesti käytettävissäsi, kun tarvitset apua lahjahankinnoissasi.

Liittymällä kanta-asiakkaaksemme, saat ainutlaatuisia etuja, jotka helpottavat työtäsi. Kanta-asiakkaille tarjoamme:

  • Apua graafisessa työstössä ja vedostamisessa
  • Nimetyn, henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka perehtyy juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
  • Kutsuja myyntinäyttelyihin ja tapahtumiin
  • High Peakin omia näytetuotteita säännöllisesti
  • Mahdollisuuden hyödyntää tuotekehitysryhmämme palveluita
  • Säännölliset kontrollipalaverit tarpeesi mukaan
  • Aina parhaat hinnat tilauksillesi sekä huikeita tarjouksia
  • Alennuksia ja ajankohtaisista tietoa merkkituotteista
  • Mahdollisuuden yrityksellesi kustomoituun verkkokauppa ja tilausjärjestelmään varastopalveluineen
  • Kirjallisen vuosisopimuksen, joka ei velvoita sinua mihinkään, mutta varmistaa parhaat edut yrityksellesi

Kysy lisää kanta-asiakkuudestamme numerosta 010 219 1000 tai myynti@highpeak.fi

WAGE-jäsen

High Peak Finland Oy on WAGE Groupin ainoa jäsen Suomessa. WAGE:ssa on 20 jäsenyritystä ympäri maailmaa, tuoden yhteen yli 1000 omistautunutta työntekijää. Jokainen jäsenyritys on promootiotuotteiden asiantuntija tarjoten liikelahjojen täyden palvelun saman katon alta, kuten esimerkiksi tuotevalikoiman kehitys, logistiikka- ja kauppapalvelut, verkkokaupat, paikallisen asiakaspalvelun omassa maassaan, tehdastilaustuotteet ja täyden sähköisen raportoinnin.