High Peak Finland Oy

Olemme kokenut mainos- ja liikelahjatuotteiden myyntiin sekä maahantuontiin keskittynyt pitkän historian omaava kotimainen yritys. Tuote- ja palveluvalikoimastamme löytyy keinot kaikkiin huomioimisen tarpeisiin sekä tilanteisiin. Perinteisten messu- ja yrityslahjojen, profiilitekstiilien sekä henkilöstön muistamisten lisäksi tarjoamme asiakkaillemme erilaisia huomiointiohjelmia ja verkkokaupparatkaisuja.

Palvelumme sisältävät koko tuotantoketjun aina tuotteen ideoinnista toimitukseen asti. Autamme asiakkaitamme sopivien tuotteiden valinnassa, ja graafinen osastomme on tarvittaessa käytettävissä tuotteiden ulkoasun suunnittelussa. Oma varastomme mahdollistaa tuotteiden varastoinnin lisäksi joustavat logistiset ratkaisut sekä pakkaustyöt ja postitukset.

Tavoitteenamme on pysyä ajan hermolla, kehittää palveluitamme sekä tarjota asiakkaillemme tietotaitoa, joka on alansa huippua. Kuulumme ainoana suomalaisena jäsenenä kansainväliseen WAGE (World Advertising Gifts Exchange) organisaatioon ja olemme pitkäaikainen jäsen eurooppalaisessa PSI (Promotional Product Service Institute) järjestössä.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1998 ja meillä on 100 % suomalainen omistus. Toimipisteet ja myyntinäyttelytilamme sijaitsevat Lempäälässä, Espoossa sekä Porissa. Henkilöstövahvuutemme on tällä hetkellä hieman yli 20 ja meiltä löytyy oma graafinen osasto sekä varasto.