Innoflame Oy on ostanut High Peak Finland Oy:n ja Rotor Form Oy:n liiketoiminnat

01.03.2024

Kauppa kasvattaa Innoflamen liikevaihdon yli 40 miljoonaan euroon. 

Innoflame on ostanut yhteensä 22 henkilöä työllistävän High Peak Finland Oy:n ja Rotor Form Oy:n liiketoiminnat. Kauppa astuu voimaan 1.3.2024, ja se kasvattaa Innoflamen liiketoimintaa seitsemällä miljoonalla eurolla. 

Kauppa vahvistaa Innoflamen myyntiä ja asiakaspalvelua entisestään Tampereella, Porissa ja pääkaupunkiseudulla. Innoflame toimii lisäksi Turussa ja Oulussa.

Ostettujen yritysten työntekijät jatkavat Innoflamen työntekijöinä. He saavat käyttöönsä Innoflamen edistykselliset verkkokaupparatkaisut. Lisäksi Innoflamen lahjakorttikauppa Perfect Finnish antaa High Peak Finland Oy:n asiakkaille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia sidosryhmien muistamiseen. 

Kaupan myötä Innoflamen tuotevalikoima laajenee, kun Rotor Form Oy:n maahantuomat brändit kasvattavat valikoimaa entisestään. High Peak Finland Oy:stä löytyy vahvaa tapahtumaosaamista sekä erittäin kokenut ja osaava henkilöstö. Innoflamella arvostetaan henkilökohtaista myyntityötä ja asiakaspalvelua sekä pitkiä asiakassuhteita.

Kauppa vahvistaa Innoflamen asemaa alan markkinajohtajana. Yhtiö panostaa tulevaisuudessakin vahvasti digitaalisiin ratkaisuihin ja auttaa asiakkaita toimimaan entistä vastuullisemmin. Innoflamen tekniikka ja kalusto mahdollistavat tuotteiden merkkaamisen tarpeen mukaan, jolloin asiakkaan varastoon ei kerry turhaa tavaraa.

Lisätiedot:

Sami Savela
toimitusjohtaja, Innoflame Oy
puh. 050 514 3961
sami.savela@innoflame.fi

Jukka Lylykorpi
kehitysjohtaja, High Peak Finland Oy
puh. 040 551 3883
jukka.lylykorpi@highpeak.fi