Ajankohtaista

Blogistamme löydät yrityslahjoista mielenkiintoisia aiheita ja ideoita.

Hyvää joulua sekä leppoisaa Uutta Vuotta!

22.12.2021

Rauhoitumme pian joulun viettoon ja haluamme kiittää teitä kuluneesta vuodesta. Olemme avoinna myös välipäivät, jolloin parhaiten meidät tavoittaa puhelimitse tai sähköpostitse.
Lue lisää

Uutta luettavaa!

29.10.2021

Blogiimme on ilmestynyt pitkin syksyä kiinnostavia ja ajankohtaisia aiheita luettavaksi. Goforen Head Of HR Laura Tero kertoipienistä, mutta tärkeistä henkilöstön muistamisista, kun taas Reforestin Toimitusjohtaja Atte Borgenström avasiympäristöasioiden merkitystä liikelahjoissa. Kirjoitimme myös kaksi blogiahyvistä jahuonoista joululahjavalinnoista.
Lue lisää

Syksyn tekstiilit ja joulun ideat!

27.09.2021

Onko vaatekerrastosi ajan tasalla syksyä varten? Kaipaatko ideioita joulun muistamisia varten? Ei hätää!Jouluideat 2021 ja  Syystekstiilikuvasto 2021 ovat nyt luettavissa sivuillamme!
Lue lisää

Giveawayideat 2021 on nyt täällä!

17.09.2021

High Peakin Giveaway Ideakuvasto 2021 on täällä! Kurkkaa kuvastosta parhaimmat lahja- ja tapahtumatuoteideat yrityksesi tarpeisiin!
Lue lisää

Ideapäivät muuttuu Ideapalaveriksi

16.08.2021

Joudumme valitettavasti perumaan syyskuulle suunnitellut perinteiset Ideapäivämme. Vallitseva tilanne ei mahdollista massatapahtuman järjestämistä. Tarjoamme kuitenkin asiakkaillemme mahdollisuutta osallistua Ideapalavereihin turvallisesti ja privaatisti.
Lue lisää

Kesän parhaat pehmeät paketit

26.04.2021

Tekstiilivalikoimastamme löydät niin vastuulliset, värikkäät kuin virallisetkin vaatteet kesäpukeutumiseen. Kannusta työtekijöitä liikkumaan aktiviteetteihin soveltuvilla tekstiileillä tai luo tiimihenkeä yhtenäisillä värivalinnoilla.

 

Lue lisää

High Peak Kesä 2021 -tuotekuvasto kurkittavissa!

14.04.2021

Tutustu tästä uusimpaan tuotekuvastoommeHigh Peak Kesä 2021. Kokosimme muutamia kesäisiä tuotteita yksiin kansiin helposti selattavaksi. Löydät kuvastosta ideat niin lämpimiin kesäpäiviin kuin jokaiseen kotiinkin.
Lue lisää

Huomiointi herättää huomiota!

26.03.2021

Vaikka ollaan poissa silmistä, voidaan silti olla mielessä. Fyysisten kohtaamisten vähentyminen ei ole este huomionosoituksille. Kiitokset, palkitsemiset, kannustukset ja muut muistamiset voi myös postittaa. Ideoita huomiointiin löydät  täältä.
Lue lisää

Joulua ei ole peruutettu!

03.09.2020

Kuten aina ennenkin, joulu on ja joulu tulee. Jokaisena vuonna se tosin tuntuu tulevan aina aiemmin ja aiemmin :)

Jouluun varautuminen kannattaakin aloittaa jo nyt. Hyvä ensimmäinen askel on tutustua High Peakin 2020 Jouluideoihin, jotka löydät täältä.

Lue lisää

Paluu kohti normaalia :)

27.07.2020

Konttoreiden lisäksi tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostitse. Myyntimme yhteystiedot löydät täältä ja konttoriemme täältä.

Lue lisää

Palvelemme normaalisti, mutta toistaiseksi pääosin etänä

17.03.2020

Parhaiten tavoitat meidän puhelimitse tai sähköpostitse. Myyntimme yhteystiedot löydät täältä ja konttoriemme täältä.

Lue lisää

High Peakin Ideapäivät siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan

13.03.2020

Vaikka henkilökohtaisten kohtaamisten määrä tulee pienenemään, niin tavoitat meidät edelleen sähköpostin ja puhelimen kautta normaalisti. Nautitaan kahvit etänä ja mietitään yhdessä, miten yrityksenne voi huomioida työntekijöitä, asiakkaita sekä muita sidosryhmiä persoonallisesti näinäkin aikoina!
Lue lisää