High Peak Finland ja Suomen Jääkiekkoliitto aloittavat yhteistyön

04.10.2018

High Peak Finland ja Suomen Jääkiekkoliitto aloittavat yhteistyön:
Leijona-fanituotteiden valikoima laajenee jäähallien ulkopuolelle

Liikelahjoihin ja tapahtumatuotteisiin erikoistunut High Peak Finland on tehnyt viisivuotisen yhteistyösopimuksen Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.

High Peak Finland vastaa seuraavat viisi vuotta Leijonien fanituotteiden kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, tuottamisesta ja myynnistä. Yhteistyön tiimoilta myös Leijonien www.store.leijonat.fi -verkkokaupan hallinta ja kehittäminen siirtyy High Peakille.

”Löysimme High Peak Finlandista asiantuntevan, ammattitaitoisen, innokkaan ja kansainvälisen kumppanin jatkamaan ja kehittämään Leijonien fanituotemyyntiä. Uskon, että High Peak on meille nyt ja tulevaisuudessa paras mahdollinen kumppani kasvattamaan tuotevalikoimaa, B-to-C – ja B-to-B myyntiä sekä kehittämään Leijonat Store -verkkokauppaa ja muita myyntikanavia", Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen kertoo.

”Olemme erittäin innoissamme alkavasta yhteistyöstä. Suomi on tunnetusti lätkähullua kansaa, ja tavoitteenamme onkin laajentaa fanituoteportfoliota yhdessä leijonafanien kanssa”, toteaa High Peak Finlandin toimitusjohtaja Teijo Virtanen.

Virtasen mukaan High Peakin liittyminen osaksi Leijona-perhettä on luontainen jatkumo yrityksen menestyksekkäällä tiellä urheilusektorin toimijoiden kanssa. Toukokuussa 2017 solmittu yhteistyö rallin MM-sarjan promoottori WRC Promoter GmbH:n kanssa on käynnistynyt lupaavasti, mikä lupaa menestystä myös tuoreelle kiekkosopimukselle.

”Vahvat näyttömme urheilusektorin toimijoiden kanssa vakuuttivat Jääkiekkoliiton, samoin verkkokauppaosaamisemme. Leijonien tapahtumamäärä on varsin rajattu, joten tulemme panostamaan yhteistyössämme paitsi kattavan jälleenmyyntiverkoston rakentamiseen myös verkkokaupan kehittämiseen”, Virtanen lupaa.

Leijona-faneille High Peak lupaa entistä laajemman, jäähallien ulkopuolelle ulottuvan fanituotevalikoiman.

”Tuoteportfoliossamme on laaja kattaus laadukkaita ja funktionaalisia tuotteita. Perinteisten fanituotteiden lisäksi valikoimastamme löytyy myös lifestyle-tuotteita. Lisäksi luvassa on yhdessä maamme tunnettujen design-merkkien kanssa tuotettuja tyylikkäitä uutuuksia, jotka istuvat oivallisesti suomalaisiin koteihin”, vihjaa Virtanen.

Tuore yhteistyö konkretisoituu tapahtumatasolla ensimmäisen kerran 8.–11.11.2018 Hartwall Arenalla pelattavassa neljän maan Karjala-turnauksessa. Isänpäivään ajoittuvassa tapahtumassa faneille tarjoillaan harvinaista herkkua, sillä uudella Leijona-logolla varustetut tuotteet tulevat tuolloin myyntiin.

 

Lisätietoja                                                                                                               

Teijo Virtanen                                                                                                         

Toimitusjohtaja

High Peak Finland Oy                                                               

+358 50 059 0132, teijo.virtanen@highpeak.fi