DIGITAALISET PALVELUMME

High Peakin digitaaliset palvelut auttavat arjessa, helpottavat kaaosta, pitävät yllä järjestystä, tuovat kustannussäästöjä ja oikein käytettynä huomioivat ja tuovat etuja.

HPeLiikelahjakaappi: Verkkokauppa ja tilausjärjestelmä, jota kautta on nykyaikaisen helppoa tilata liikelahjat yrityksenne omasta valikoimasta. eLiikelahjakaappi personoidaan yrityksenne ilmeen mukaiseksi, ja valikoima luodaan yhdessä High Peakin ammattilaisten kanssa vastaamaan yrityksenne tarpeita. Samassa tilausjärjestelmässä voi olla kategoroituna asiakaslahjat, liikelahjat, messutuotteet, henkilökuntalahjat ja oikeastaan mitä tahansa.

HPEtukauppa: Asiakkaidemme henkilökunnan käyttöön tehty etukauppa. Etukaupan valikoimassa on merkkituotteita, kuten Suunto, Makia, Fiskars, Haglöfs, Marimekko, Billebeino ja Salomon. Valikoiman tuotteet ovat helposti tilattavissa ja niiden toimitus on nopeata. Ja koska kyseessä on etukauppa, ovat esimerkiksi Suunto-tuotteet hinnoiteltu täällä yleistä markkinahintaa edullisemmaksi.

HPHuomiointiohjelma: Ohjelma, joka on nimensä mukaisesti tarkoitettu tilanteisiin, jossa haluat huomioida jotakuta vaivattomasti ja helposti. Päätät vain viestisi sisällön, ja me toimitamme huomiointisi asiakkaallesi tai henkilökunnallesi. Pomolla on nimipäivä, asiakasyrityksen ostojohtaja on saanut perheenlisäystä, kollegasi on tehnyt sinulle palveluksen, varaston henkilökunta on jälleen suoriutunut kuukaudestaan virheettömästi tai asiakkaaltasi saama palaute on aiheuttanut hienovaraisen korjauksen sisäiseen prosessiinne. Oli syy huomiointiin mikä tahansa, niin napin painallus, ja huomiointikortti ja -lahja lähtevät kohti saajaansa.

Haluatko lisätietoa High Peakin digitaalisista palveluista? Ota yhteys High Peakin yhteyshenkilöösi tai laita meille sähköposti osoitteeseen myynti@highpeak.fi