On tullut aika katsoa lahjahevosta suuhun

Se, kuinka otat sidosryhmäsi huomioon, kertoo organisaatiostasi paljon. Liikelahja viestii arvoja, visioita, strategioita ja missioita. Parhaimmillaan se tuottaa vastaanottajalleen iloa ja hyvää mieltä – jättäen myös muistijäljen lahjan antajasta.

Tuon muistijäljen syvyys ei ole suoraan verrannollinen lahjan rahalliseen arvoon. Ratkaisevaa on se, kuinka hyvin lahja onnistuu puhuttelemaan ja vetoamaan tunteisiin. Ajoitus ratkaisee; kun hetken onnistuu käyttämään hyvin, sen vaikutukset kantavat kauas tulevaisuuteen.

Kun tuosta hetkestä onnistuu tekemään jatkumon, investoinnin kannattavuus kasvaa lumipalloefektin tavoin. Jokainen uusi huomioiminen ponnistaa edellisen rakentamalta lankulta, joka kerta hieman kauemmas. Huomioinnissa ei parhaimmillaan ole kyse kertaluonteisesta irtolahjasta, vaan osasta markkinoinnin pitkäjänteistä strategiaa ja asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden syventämisestä.

Yritys

HIgh Peak on kokenut ja ansioitunut huomioinnin asiantuntijaorganisaatio. Tuotevalikoimastamme löytyy keinoja kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Toimintamme perustuu ratkaisujen hakemiseen, asiantuntemukseen ja lisäarvon tuottamiseen keskitetyillä, tarkoituksenmukaisilla ja ytimeen osuvilla ratkaisuilla.

Tarjoamme kanta-asiakkaille mm. nämä ainutlaatuiset huomioinnin työkalut:

  • Apua graafisessa työstössä ja vedostamisessa
  • Nimetyn, henkilökohtaisen yhteyshenkilön
  • Kutsuja myyntinäyttelyihin ja tapahtumiin
  • High Peakin omia näytetuotteita 
  • Mahdollisuuden hyödyntää tuotekehitysryhmämme palveluita
  • Säännölliset kontrollipalaverit tarpeesi mukaan
  • Aina parhaat hinnat sekä huikeita jäsentarjouksia
  • Alennuksia ja ajankohtaista tietoa merkkituotteista
  • Mahdollisuuden kustomoituun verkkokauppa- ja tilausjärjestelmään varastopalveluineen
  • Kirjallisen vuosisopimuksen, joka ei velvoita sinua mihinkään, mutta varmistaa parhaat edut 

Palvelemme sinua henkilökohtaisesti numerossa 010 219 1000 tai sähköpostitse osoitteessa myynti@highpeak.fi. Voit myös tulla tutustumaan tuotteisiimme myyntinäyttelyymme Tampereelle tai Espooseen.

WAGE-JÄSEN

High Peak Finland Oy on WAGE Groupin ainoa jäsen Suomessa. WAGE:ssa on 20 jäsenyritystä ja yli 1000 huomioinnin ammattilaista ympäri maailmaa. Jokainen jäsenyritys on promootiotuotteiden asiantuntija tarjoten liikelahjojen täyden palvelun saman katon alta, kuten esimerkiksi tuotevalikoiman kehitys, logistiikka- ja kauppapalvelut, verkkokaupat, paikallisen asiakaspalvelun omassa maassaan, tehdastilaustuotteet ja täyden sähköisen raportoinnin.