Tuntuu hyvältä tulla huomioiduksi

13.04.2022

Mikäs sen hienompaa, kun saada yritysvierailulla liikelahja.

Vietimme kutsuttuina useita tunteja viinitilalla. Tutustuimme tilaan huolellisesti, jonka jälkeen oli maistelutilaisuus. Hienoja viinejä, joita ei halunnut purskauttaa suustaan pois, enkä sylkäissyt. Maistelun ja lounaan jälkeen saimme kotiinvietäväksi pari pulloa laatutuotteita. Olin innoissani ja iloinen tästä huomioinnista. Hymyssä suin kannoin pullot hotellille odottamaan kotiinlähtöä.

Kaikki ei aina suju suunnitelmien mukaan. Lentomme Lissabonista Köpikseen ja sitä kautta Suomeen oli peruttu. Tästä ei tietenkään tullut mitään ilmoitusta etukäteen vaan asia selvisi aamuyöllä kentällä. Liikelahjapulloni olin pakannut huolellisesti, jotta kestävät käsittelyn ja matkan lentokoneen ruumassa. Tilanteen ja lentojen muuttuessa piti matkatavarat muuttaa käsimatkatavaroiksi koneen matkustamoon. Matkustamoon ei tietenkään omia juomia, eikä muitakaan nesteitä saa ottaa. Ainoa nopea ratkaisu oli jättää viinit kentälle. Tippa silmässä purin hienot kääreeni ja jätin laatuviinit roskiksen viereen. Toivoen että joku lentokenttävirkailija saa kevätlahjan.

Menen Alkosta ostamaan itselleni uudet tilalle, mikäli niitä sieltä löytyy.
Vierailusta jäi silti hyvä maku suuhun, hienoja muistoja ja valokuvia.
Olin otettu huomioimisesta ja se kantaa pitkään. Muistan saamani lahjan kunnes dementia iskee. Vaikka lahja oli laadukas ja maistuva, niin lentokoneeseen se ei tällä kertaa sopinut.

Yhtiökumppanini Sami Eljaala kirjoitti aiemmin matkalla tarvittavista tuotteista, jotka voivat olla myös huomioinnin apuvälineitä. Kannattaa lukea blogeistamme, edelleen ajankohtainen. Elliksen kynästä - Matkustamisen ihanuus.
Meillä High Peakissa on monia ideoita tilanteeseen sopivista tuotteista.

Lentokentillä on jälleen ruuhkaa.
Terveiset Milanon kentältä!


Teijo Virtanen
High Peak Finland Oy