NESTE RALLI / FLYING FINN / AKK - AKK Sports Oy

Neste Ralli, Flying Finn, AKK. Rakkaalla lapsella on High Peakin silmin katsottuna monta nimeä.

(Eräs suosituimmista t-paidoista kautta historia. Alempana lisää infoa.)

Kohti moottoriurheilun fanituoteliiketoimintaa.

High Peakin taustakumppanina kaikissa edellä mainituissa vaikuttaa AKK-MotorSport Ry ja AKK Sports Oy. Lisätietoa AKK:sta löydät täältä.

Yhteistyömme starttasi vuodesta 2016 ja oli toinen High Peakin fanituotteita koskeva lisenssisopimus Red Bull Alamäkiluistelun jälkeen. Neste Ralli -yhteistyö käynnistyi juhannusviikolla 2016, kun saimme iloksemme kuulla, että pääsemme suunnittelemaan, toteuttamaan ja myymään vuoden 2016 Neste Rallin -fanituotteet.

Ja sen yli.

Onnistunut fanituotetekeminen 2016 Neste Rallissa poiki sitten laajemman yhteistyösopimuksen AKK:n kanssa, joka uloittui kaikkiin AKK:n alaisiin sarjoihin. Niin ja tuosta edellä mainitusta onnistumisesta seurasi myös sopimuksemme rallin MM-sarjan ja WRC:n kanssa. Joka sitten loi pohjan Rallicrossin MM-sarjan, Leijonien ja Pori Jazzin fanituotetekemiselle.

AKK:n alaisista tapahtumista ja brändeistä, joita muuten on kymmeniä ja taas kymmeniä, tunnetuin on Neste Ralli. Tänä vuonna 2020 tuo jalo Keski-Suomessa ajettava tapahtuma on elokuussa, ja lisää infoa löydät täältä.

Neste Ralli -fanituotteet.

Neste Rallissa High Peak tekee Neste Rallin fanituotemyynnin. Ja koska Neste Ralli on osa WRC:n rallin MM-sarjaa, niin myös WRC fanituotemyynnin. Ja näiden lisäksi tapahtumasta on ostettavissa Flying Finn -fanituotteet.
Flying Finn on AKK:n omistama brändi ja tahtotila, jonka tarkoituksena on varmistaa, että Suomi on maailman menestynein autourheilukansa myös tulevaisuudessa. Kimi Räikkönen, Valtteri Bottas, Tommi Mäkinen ja Marcus Grönholm ovat tunnetuimpia "Flying Finn" -urheilijoita.

Flying Finn.

Ja nyt takaisin tuohon alkuosan paitaan. Vuonna 2018 toteutimme yhteistyössä Nesteen kanssa hyväntekeväisyyskampanjan, jossa yhtenä myytävänä tuotteena oli kyseinen t-paita. Up in the **s of Timo. Legendaarinen lausahdus, joka koki renesanssin tämän kampanjan myötä.
Tuo paita on edelleen ostettavissa, joko Flying Finn Shopista tai elokuussa Jyväskylän Paviljongista.

Jos haluat kuulla lisää tavastamme tehdä fanituoteliiketoimintaa, niihin liittyvistä tuotteista tai myyntikanavista, ota yhteys liiketoimintajohtaja Sami Eljaalaan, sami.eljaala@highpeak.fi tai Head of eCommerce & eMarketing Mika Toloseen, mika.tolonen@highpeak.fi