JOULU 2020

HENKILÖKUNNAN JA ASIAKKAAN JOULU

Tässä vaiheessa vuotta, syyskuun puolessa välissä, kun eletään katsantakannasta riippuen loppukesää tai alkusyksyä, joulu 2020 on vielä ihmeellisen kaukana. Aika monta arkisempaa, kiireisempää ja hoidettavampaa asiaa on kalenteri täynnä, kuin tuo reilun kolmen kuukauden päässä oleva rauhoittumisen juhla.

Vaikka jouluun onkin aikaa, toivon, että luet tätä kirjoitusta ensimmäistä kertaa viimeistään marraskuun puolessa välissä. Jos tämä tavoittaa sinut joulukuun puolessa välissä, niin suosittelen lukemisen lopettamista, ja pikaista yhteydenottoa myyntiimme. Mitään hätää ei ole, mutta ihan kaikki ei enää ole mahdollista.

Vaikka tämän vuoden joulu tulee olemaan poikkeuksellinen, johtuen Korona-viruksen vaikutuksista normaaliin arkeen ja juhlaan, perusasiat ovat ja pysyvät. Yksi perusasioista on se, että lahjan vastaanottaja on iloinen saamastaan huomionosoituksesta. Toinen on se, että mitä tarkemmin tunnet lahjan saajan, sitä parempi fiilis sen vastaanottamisesta tulee. Kolmas ja se ikävä perusasia useimmissa organisaatiossa on se, että jokaiselle henkilökunnan jäsenelle tai asiakkaalle on mahdoton hankkia omaa, personoitua lahjaa. Varsinkaan olemassa olevan budjetin rajoissa.

Edelleenkään ei ole mitään hätää :) High Peak auttaa joululahjoihin liittyvissä perusasioissa. Vuoden 2020 jouluun liittyvät persoonallisuudet, kuten etätyö ja etätapaamiset, on nyt ajateltu läpi, ja meillä on ehdottaa henkilökuntasi joululahjaksi ja asiakkaasi joulumuistamiseksi mitä ihanempia tuotteita. Jotka valintasi mukaan toimitetaan saajan kotiin tai lähimpään pakettiautomaattin, jos sitä ei voida antaa henkilökohtaisesti.

Maailmasta löytyy tuhansia oikeita joululahjoja, ja satoja tuhansia vääriä. Olemme koonneet joulumuistamisien creme de la cremen Joulu-valikoimaamme, johon pääset klikkaamalla tästä.

Ja mikäli haluat katsella mielummin kuvastoa, niin Joulu-kuvastomme löydät tämän linkin takaa.

Jos sitten käy niin, että Joulu-valikoimastamme tai Joulu-kuvastostamme ei löydy ihan just sitä oikeata lahjaa yrityksesi henkilökunnalle tai asiakkaillesi, niin vieläkään ei ole hätää. Ammattitaitoinen ja palveleva myyntimme auttaa sinua, ja löytää teille juuri sen oikean joulumuistamisen. Ellei nyt sitten ole keskiviikko 23.12.2020 :)

Hauskaa ja rauhallista joulun odotusta.