Oletko suunnittelemassa yritystapahtumaa? Jos olet, niin on hyvä muistaa tämä…

31.10.2018

Oletko järjestämässä yritystapahtumaa nyt loppuvuodesta tai ensi keväänä? Kenties olet jo aloittanut suunnittelun? Haluaisimme muistuttaa Sinua parista asiasta, jotka tekevät tapahtumastasi ikimuistoisen.

Olipa sitten kyseessä pieni tapaaminen henkilökunnan kesken tai isompi tapahtuma asiakkaille, yritystapahtumat ovat yleensä suuresti odotettuja ja antavat mahdollisuuden kehittää yrityksen brändiä ja suhteita.

Mihin tahansa aikaan vuodesta suositaan tapahtumia, jotka keskittyvät enemmän urheiluun tai ulkoilma-aktiviteetteihin. Ja miksipä ei, maailmassa ei ole monta asiaa, jotka ovat niin suuresti rakastettuja kuin urheilu ja liikunta. Yhdistä nämä vielä hyvän ruoan ja viihteen kanssa, niin Sinulla on avaimet menestyneeseen tapahtumaan.

YRITYSTAPAHTUMA ILMAN YRITYSLAHJOJA ON KUIN JOULU ILMAN JOULULAHJOJA

Tapahtuman aikana on helppo käyttää liikaa aikaa ja voimia aktiviteetteihin, ruokaan ja kaikkeen muuhun. Tällöin verkostoituminen voi kokonaan unohtua tai jäädä liian vähälle. Liikelahjat ovatkin mainio tapa markkinoida tapahtumien aikana. Voisi sanoa, että yritystapahtuma ilman yrityslahjoja on kuin joulu ilman joululahjoja. Yhteinen aika on tärkeää, mutta antamisen ja vastaanottamisen tunnetta ei voi kokonaan unohtaa.

MAINOSTUOTTEET TEHOSTAVAT YRITYSTAPAHTUMAN KOKEMUSTA

Asiakas- ja mainoslahjojen avulla on mahdollista lisätä tapahtuman tunnelmaa ja antaa asiakkaille sekä työntekijöille jotain pysyvää, joka muistuttaa yrityksen brändistä vielä tapahtuman jälkeenkin. Yleisesti ottaen tämän tyyppinen markkinointi tuo lisäarvoa vastaanottajalle, ja on jopa edullisempaa kuin moni muu markkinoinnin muoto.

TILAA AJOISSA, JOTTA SAAT JUURI SITÄ MITÄ OIKEASTI HALUAT!

Kun olet suunnittelemassa loppuvuoden tai kevään tapahtumia, muista siis yrityslahjat. Ehkäpä jaatte vesipulloja yrityksenne tiimin osallistuessa ulkoretkeilytapahtumaan tai logolippiksiä ensi kevään messuilla tai lahjoitatte pelipaidat tulevaan jääkiekko-otteluun. Olit sitten itse suunnittelemassa omaa tapahtumaa tai sponsoroimassa jonkun toisen, niin sopivia tuotteita löytyy aina. Istutaan alas ja mietitään, mikä olisi juuri teille sopiva tuote ja varmista että se on juuri se mitä oikeasti haluat antaa.

Oletko jo tutustustunut kuvastoihimme?