WRC - World Rally Championship

WRC - Rallin MM-sarja.

WRC Promoter GmbH:n omistama Rallin MM-sarja. 14 osakilpailua vuonna 2020.

Lisätietoa WRC:stä saat täältä.

Tämä on lineraarisesti ajateltuna High Peakin kolmas näytös merchandise- eli fanituoteliiketoiminnassa.

Kaikki starttasi 2016, kun olimme onnistuneesti toteuttaneet Neste Ralli fanituotemyynnin. Koska asiakas (AKK Sports Oy) oli tyytyväinen, kiinnostui myös rallin MM-sarjan oikeudet omaava WRC High Peakin tavasta toimia. Ja kun pikakelataan, niin pikakelataan kunnolla, ja vuoden 2018 alusta High Peak oli WRC-logon lisenssinhaltija.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lähes jokainen maailmalla liikkuva tuote, jossa on WRC:n logo, tulee High Peakilta. High Peak suunnittelee, High Peak toteuttaa, High Peak myy.

Valikoimassa on useita kymmeniä WRC fanituotteita, ja valikoima päivittyy jatkuvasti. Suosituimmiksi tuotteiksi ovat näiden kahden vuoden aikana nouseet WRC Beanie (Pipo), WRC Map T-shirt ja WRC BackPack (Reppu).

WRC fanituotteita myydään maailmanlaajuisesti WRC Shopin (shop.wrc.com) kautta, jokaisessa Rallin MM-sarjan osakilpailussa, jälleenmyyjiemme kautta ja b2b-asiakkaille.

Yllä oleva kuva on Rally Wales GB:stä vuodelta 2019. Ei briteissä aina sada, vaikka tuuleekin navakasti.

Vuosi 2020 tuo joitakin muutoksia rallin MM-sarjaan, ja High Peak pääsee näyttämään fanituoteosaamisensa uusissa maissa, kuten Japanissa, Keniassa ja Uudessa Seelanissa.

Tarina jatkuu...

Jos haluat kuulla lisää tavastamme tehdä fanituoteliiketoimintaa, niihin liittyvistä tuotteista tai myyntikanavista, ota yhteys liiketoimintajohtaja Sami Eljaalaan, sami.eljaala@highpeak.fi tai Head of eCommerce & eMarketing Mika Toloseen, mika.tolonen@highpeak.fi