WORLD RALLYCROSS CHAMPIONSHIP - IMG/Endeavor

World Rallycross Championship - Rallicrossin MM-sarja.

Syntytarina ja tausta.

Rallicrossin MM-sarja on High Peakin mukana nyt toista kautta. Rallicrossin MM-sarjan fanituotteiden ja High Peakin yhteistyön synty pohjaa sekin 2016 High Peakin toteuttamaan Neste Rallin fanituotekokonaisuuteen. Jonka avulla pääsimme sopimaan WRC-fanituotteiden tekemisestä.

IMG/Endeavor, josta voit lukea lisää täältä, omistaa World Rallycross Championshipin eli kotoisammin Rallicrossin MM-sarjan oikeudet. He lähestyivät meitä 2018 syksyllä kuultuaan yhteistyöstämme WRC:n kanssa. Yhdestä sähköpostista alkanut keskustelu johti nopeasti siihen, että toteutimme ensimmäisen World RX -fanituotemalliston keväällä 2019.

Rallicrossia ajetaan toki autoilla, joissa on 4 pyörää, mutta muuten laji eroaa esimerkiksi rallista melkoisen paljon. Ensinnäkin World RX - autot ovat erittäin paljon tehokkaampia kuin rallissa. Ja tapahtuma ajetaan läpi kolmen päivän aikana yhdellä stadionradalla, yhtäaikaisesti radalla on 4 autoa ja kuskia kisailemassa toisiaan vastaan.

Suomalaisista viime vuosien menestynein kuski on ollut Niclas Grönholm, Marcus Grönholmin poika.

World RX - fanituotteet.

Ja koska laji on erilainen, niin ovat fanitkin. Ja koska fanit ovat erilaisia, pitää lajiin toteuttaa sopiva mallisto. Hieman poiketen rallista, Rallicrossin MM-sarjassa itse sarjan lisäksi fanit haluavat näyttää suosikkitiiminsä. Näin tuotevalikoimassa korostuvat World RX -fanituotteiden lisäksi tiimeille toteutetut fanituotteet. Kuten alla oleva Hansen - tiimin "Yellow Squad" t-paita.

Vuonna 2020.

High Peak on event- eli tapahtumamyyntinsä kanssa mukana tulevan kauden (2020) jokaisessa 11 tapahtumassa, aina Ruotsista Etelä-Afrikkaan. Ja niinä aikoina, kun World RX tankkaa kohteena seuraava osakilpailu, High Peakin toteuttama ja ylläpitämä FIA World RX Store palvelee faneja ympäri maailman.

Jos haluat kuulla lisää tavastamme tehdä fanituoteliiketoimintaa, niihin liittyvistä tuotteista tai myyntikanavista, ota yhteys liiketoimintajohtaja Sami Eljaalaan, sami.eljaala@highpeak.fi tai Head of eCommerce & eMarketing Mika Toloseen, mika.tolonen@highpeak.fi