PORI JAZZ - Pori Jazz 66 r.y.

Pori Jazz - alkaen kesästä 2020.

High Peakin viimeisin julkaistu yhteistyökumppanuus fanituoteliiketoiminnassa on yksi Suomen tunnetuimmista ja perinteisimmistä musiikkitapahtumista, ainoa ja oikea Pori Jazz.

Kevyt historia.

Vuodesta 1966 järjestettyä tapahtumaa ovat vuosien saatossa tähdittäneet lukuisat maailmanluokan artistit. Vuonna 1966 yksi tähdistä oli Jiggs Whigham, kun taas 2020 jazzviikonlopun starttaa torstaina esiintyvä John Legend.

High Peakin historia Pori Jazzin kanssa on omalla tavallaan alkanut kuitenkin jo varhain 1980-luvun alussa, kun toimitusjohtajamme Teijo oli tapahtumassa myymässä sen aikaisia Pori Jazz -fanipaitoja.

Noista ajoista maailma on (onneksi) muuttunut, ja tänä päivänä yhteistyömme Pori Jazzin kanssa ulottuu fanituotteiden lisäksi muun muassa yhteisen markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Uutta ekologista ajattelua.

Tämän päivän Pori Jazz fanituotteet edustavat osaltaan perinteitä, kuten yllä oleva Pori Jazz 2020 Black&White -puuvillakassi. Tämän kassin lisäksi muutkin Pori Jazz -fanituotteet on suunniteltu ja suurimmalta osaltaan toteutettu huomioiden nykyajan vaatimukset, ekologisuuden ja kestävän kehityksen arvot. Samainen kestävä kehitys on ulotettu myös esimerkiksi luomu- ja Reilun Kaupan puuvillasta valmistettujen t-paitojen pakkausmateriaaleihin, joissa ei ole käytetty muovia.

High Peak on innoissaan uudesta fanituotealueesta nimeltä musiikki, joka virkistää mieltämme ja saa kehomme tuntumaan kevyeltä. Tätä kaikkea olet tervetullut kokemaan heinäkuussa 2020 Poriin, ja huikeaan vierailuusi voit varautua tsekkaamalla Pori Jazz 2020 -valikoiman Pori Jazz Shopista.

Ja mikäli tarvitset Pori Jazz -fanituotteita isompia määriä, ota yhteys myyntiimme.

Jos haluat kuulla lisää tavastamme tehdä fanituoteliiketoimintaa, niihin liittyvistä tuotteista tai myyntikanavista, ota yhteys liiketoimintajohtaja Sami Eljaalaan, sami.eljaala@highpeak.fi tai Head of eCommerce & eMarketing Mika Toloseen, mika.tolonen@highpeak.fi