Mitä Sinun yrityksesi kääräisee pakettiin tänä jouluna?

29.10.2021

Vuoden rakkain juhla, joulu, lähestyy jo kovaa vauhtia. Viimeistään nyt on hyvä hetki miettiä, miten muistaa ja kiittää työntekijöitä, asiakkaita sekä muita yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta. 

Jouluun kuuluvat vahvasti tärkeät perinteet, lämmin tunnelma sekä hyvä ruoka. Lukaise High Peakin parhaat reseptit joulun klassikkolahjoihin, sekä uusiin persoonallisempiin herkkuihin.

Lapselle pehmeät joulupaketit eivät välttämättä aina ole mieluisimpia, mutta aikuiset osaavat niitäkin arvostaa. Torkkupeitto on joka kodin klassikkotuote. Vilttiin on ihana käpertyä lämmittelemään ja se toimii myös kauniina sisustuselementtinä. Tuotevalikoimastamme löytyykin paljon erilaisista materiaaleista valmistettuja peittoja niin raidalla, ruudulla kuin yksivärisenäkin. Kivan hemmottelevan lisän lahjapakettiin tuo Bookbeat lahjakortti, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja peiton alla kuunneltavaksi.

”Hyvä ruoka, parempi mieli” fraasi on ottanut pysyvän paikkansa suomalaisessa kielenkäytössä. Elintarvikkeet ovatkin mieluisia lahjoja sellaisenaan tai muiden tuotteiden kavereina. Perinteiset herkut kuten suklaa, pipari, kahvi,tee ja hunaja toimivat edelleen. Omaperäisempää makua lahjaan tuovat Poppamiehen tuliset chilikastikkeet, joita takuulla kaipaa viimeistään Uutena Vuotena lanttulaatikon ja rosollin mutustelun jälkeen. Omenasiepparin glögi puolestaan on loistava koko perheelle soveltuva jouluinen juoma. Tämä ekologinen sekä eettinen Glögi on valmistettu puutarhojen ylijäämäomenia hyödyntämällä ja samalla työllistäen erityisen tuen tarpeessa olevia osaajia reiluihin palkkatöihin.   

On fakta, että ihmisen tyytyväisyys vapaa-aikaan kohottaa mielialaa ja lisää jaksamista tehdä monenlaisia asioita, myös töitä.  Liikunta on yksi keino vapauttaa ajatuksia ja purkaa stressiä. Suunto urheilukellot ovatkin oivia treenikumppaneita sekä arvostettuja joululahjoja henkilökunnalle. Hyvät yöunet ovat myös tärkeitä jaksamisen kannalta. Kotimainen Duqem-terveystyyny on yksilöllisesti muokattava tyyny ja se sopii kaikkiin nukkuma-asentoihin kaikenikäisille sekä kaikenkokoisille nukkujille. Vapaa-ajalla pitää toki myös osata rentoutua. Siinä apuna toimii hierontavasarajoka on mainio tuote rentoutumisen lisäksi lihashuoltoon.

Nyt kun matkustus on jälleen lisääntymässä, ovat siihen liittyvät tuotteet myös ajankohtaisia ja tarpeellisia yrityslahjoja. Tuoterepertuaarimme on juuri laajentunut laadukkaalla Samsoniten laukkuvalikoimalla. Valikoimasta löytyy monenmoisia matkalaukkuja, reppuja sekä tietokonesalkkuja niin vapaa-ajan matkustajille kuin bisnesmyyjillekin. Ja jotta piuhat ja muut pientarvikkeet pysyisivät laukussa järjestyksessä, toimii matkaorganisaattori hyvänä lisävarusteena. Matkaorgaisaattori on vetoketjullinen erilaisilla taskuilla ja lenkeillä varustettu säilytyskotelo pientavaroille.

Joskus voi tulla myös tarve erottua isosti muiden joululahjanantajien joukosta. Yksi keino siihen on kääräistä pakettiin jokin ennalta arvaamattomampi ja kesäisempi tuote, kuten frisbeegolfkiekko, riippumatto tai rantasandaalit. Näin toimimalla lahjansaajan muistijälki joululahjan antajasta kantaa takuuvarmasti vähintään kesään saakka.

Aina ei ole helppoa tehdä lopullista päätöstä annettavan lahjan suhteen - syystä tai toisesta. Lahjakortti on täydellinen keino ratkaista tilanne. Lahjakortin avulla annat lahjansaajan itse valita oman lahjansa ja näin tulet lopulta antamaan hänelle lahjaksi juuri sitä mitä hän haluaa ja tarvitsee!  Lahjakorttivalikoimastamme löytyy paljon vaihtoehtoja eri hintaluokissa sekä tuoteteemoissa.

Tarjoamme asiakkaillemme myös keinoa kompensoida joululahjahankinnoista aiheutuvia päästöjä metsäalueita istuttamalla. Jokaisen tuotteemme kylkeen voidaan lisätä yhteistyökumppanimme Reforestin avulla puun taimen istutus. Eli käytännössä istutamme lahjansaajalle oma ”joulukuusen”. Puu tulee sitomaa elinkaarensa aikana huomattavan määrän hiilidioksidia ilmakehästä.

High Peakin tuotevalikoimasta löytyy paljon erilaisia tuotevaihtoehtoja joulunajan muistamisiin. Ja kaikkien tuotteiden postitus onnistuu tarvittaessa kauttamme myös suoraan lahjansaajien kotiosoitteisiin tai noutopisteisiin. 

Pistetäänkö pakettiin, narulla vaiko ilman?