Usein kysyttyä

× Mitä jos en tiedä mitä tuotetta kaipaan tarkoitukseeni?

Toimimme hyvin mielellämme myös tarvelähtöisesti. Anna meille tarve ja me ehdotamme useita tuotteita joista pääset valitsemaan mielestäsi parhaiten teille sopivan ratkaisun.

 

× Onko sivuilla kaikki tuotteenne?

Tuotteita on niin paljon ettei niitä voida milloinkaan kaikkia saada sivuille. Neuvommekin olemaan myyntiin yhteydessä mikäli kaipaamaasi tuotetta ei sivuilta löydy.

 

× Onnistuuko parissa päivässä saamaan tuotteen logomerkattuna?

Jotkin tuotteista pystytään toimittamaan logomerkattuina jopa parissa päivässä. Myyntikontaktisi auttaa tuotteiden valinnassa. Tuotteiden yhteydessä on Express merkintä niiden kohdalla jotka pystytään toimitamaan pääsääntöisesti 2–7 arkipäivässä.

 

× Pitääkö kaikki tuotteet ottaa kerralla?

Varsinkin alusta loppuun räätälöidyissä tuotteissa määrä on usein isompi kuin vain perusmerkkauksen kautta menivissä tuotteissa. Meidän kanssa voit sopia osatoimituksesta ja varastoinnista.

 

× Saako kaikkiin tuotteisiin logomerkkauksen?

Pääsääntöisesti kyllä. Merkkaustekniikoita on todella paljon ja se riippuu pitkälti tuotteesta mitä tekniikkaa milloinkin käytetään. Tekniikoita on mm. brodeeraus, silkkipaino, tampopaino, laserkaiverrus, tekninen siirtokuva, nukkapainatus, etsaus, kaiverrus muutamia mainitakseni.