Kuvastot

Kattavan kuvan liikelahjavalikoimastamme saat tutustumalla tuotekuvastoihimme. Laaja valikoimamme täydentyy jatkuvasti, joten jos et löydä etsimääsi katalogeista, ota meihin yhteyttä. Asiantuntijamme auttavat sinua lahjavalinnassasi.

High Peak -kuvastot

High Peak Ideakuvasto 2018
High Peak Ideakuvasto 2018

Kokosimme yhteen pakettiin yli 500 suosittua ja innovatiivista tuotetta, jotka sopivat monenlaisiin tapahtumiin, tilaisuuksiin, tarpeisiin ja sesonkeihin.

High Peak Messuideat 2018
High Peak Messuideat 2018

Messut lähestymässä? Tässä muutamia vinkkejämme, joilla jäät mieleen!

High Peak PromoXpress kevät-kesä 2017
High Peak PromoXpress kevät-kesä 2017

High Peakin asiakaslehti kevät-kesä 2017. Liikelahjojen valioita ja paljon muuta!

High Peak Suomi 100 -juhlakuvasto 2017
High Peak Suomi 100 -juhlakuvasto 2017

Juhlavuoden kunniaksi teimme teemaan sopivan kuvaston, joka päivittyy vuoden aikana tarjoten aina jotakin uutta.

High Peakin kesä 2018
High Peakin kesä 2018

Esite täynnä ihanan kesäisiä tuoteideoita.

Wilson golfpallojen osto-opas ja tarjous
Wilson golfpallojen osto-opas ja tarjous

Golfpallo yrityksesi logolla on kesän lyömätön hittituote, sillä metsään lyöty pallokin saa uuden elämän mainoslahjana. Wilsonin valikoimasta löydät sopivat pallot kaikille golfareille!

Design

d-vice promote syksy/talvi 2017
d-vice promote syksy/talvi 2017

Laadukkaita ja tyylikkäitä mobiilituotteita.

Lexon
Lexon

Lexon on ranskalaista designia parhaimmillaan. Emme ole yksin tätä mieltä, vaan siitä on todisteena useita kansainvälisiä designpalkintoja. Tuotteet ovat sopivia toimistoon, kotiin, lahjaksi, mukaan matkalle ja vapaa-aikaan.

Giveaway

Mettmaxx
Mettmaxx

Kuvastosta löydät todella kattavan valikoiman erilaisia liikelahjoja ja promootiotuotteita.

TOPPOINT 2018
TOPPOINT 2018

Muhkea kuvasto täynnä toimistotarvekkeita, laukkuja, keittiötarvikkeita, mobiilituotteita sekä terveyteen ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita.

XD
XD

Kuvastosta löydät ekologiset lahjat energiaystävällisestä teknologiasta nerokkaisiin laitteisiin. Nämä lahjat saavat lahjan antajan ja sen saajan hyvälle mielelle, ja suojelet samalla planeettaamme.

Toimisto

BIC Graphic 2018
BIC Graphic 2018

BIC tarjoaa edullisen, mutta laadukkaan ja erittäin kattavan valikoiman paperituotteita, kirjoitus- ja muistiinpanovälineitä.

Prodir
Prodir

Prodirin mainoskynät ja muistiinpanovälineet ylittävät mainostuotteeseen yleensä liitetyt mielikuvat. Prodir yhdistää upean muotoilun virheettömään sveitsiläiseen laatuun ja tarjoaa asiakkaille tuotteen, joka ei voi olla miellyttämättä.

Senator 2017
Senator 2017

Senator tarjoaa laajan valikoiman huippulaadukkaita ja tyylikkäitä mainoskyniä aina mainoskynistä arvokkaisiin allekirjoituskyniin. Lisäksi upeat design-mukit kotiin, keittiöön, toimistolle tai vaikkapa mukaan retkelle.

Lahja

Connaisseur Card
Connaisseur Card

Connaisseur Card on lahjakortti, jolla voi lunastaa kaikkea herkutteluun liityvää. Kortilla saa sekä ruoka-aineksia että keittiövälineitä. Molemmat parasta laatua.

Kosta boda 2017
Kosta boda 2017

Kosta Boda on lasitavaroiden ehdoton mestari. Taiteellisesti valmistetut koriste-esineet ovat mitä hienompia arvolahjoja. Kosta Bodan lasitavaroita arvostetaan varmasti.

Merkkituotteet 2017
Merkkituotteet 2017

Merkkituotteet-sivusto pitää sisällään useita tunnettuja vapaa-ajan tuotemerkkejä. Mukana ovat mm. Maglite, Ticket To The Moon, Camelbak ja Wenger. Hyvin valittu ja hyvälaatuinen merkkituote kertoo sinusta ja yrityksestäsi viestin, johon sinun itsesikin on helppo vertautua.

Orrefors 2017
Orrefors 2017

Orreforsin tyylikäs lasitavaravalikoima moneen makuun.

Suunto Catalogue 2017
Suunto Catalogue 2017

Vuodesta 1936 lähtien Suunto on ollut innovatiivinen edelläkävijä ja kehittänyt urheilukelloja, sukellustietokoneita ja muita toiminnallisia laitteita. Suunto tarjoaa seikkailuun tarvittavat laitteet, joista huokuu myös oikeaa asennetta uusiin aluevaltauksiin – vuorenhuipulta meren syvyyksiin.

Koti ja keittiö

Magisso
Magisso

Magisson upeat ja innovatiiviset tuotteet yksissä kansissa.

Sagaform syksy/talvi 2017
Sagaform syksy/talvi 2017

Sagaformin tyylikkäästi muotoillut ja iloiset kodin koriste- ja apuvälineet ovat viime vuosina herättäneet ihastusta jo monessa lahjansaajassa. Käytettävyys, skandinaavinen muotoilu ja erinomainen laatu ovat ominaisia Sagaformille.

Vinga kevät/kesä 2018
Vinga kevät/kesä 2018

Vinga of Sweden valmistaa tyylikkitä ja hienosti pakattuja kodin käyttöesineitä. Vahva skandinavinen suunnittelu ja kovat laatuvaatimukset tekevät Vinga of Swedenin tuotteista oivan lahjan suomalaiseen kotiin.

Makeiset

Tarjoukset ja kampanjat

Liikelahjahaku
Liikelahjahaku

Hae tuhansia tuotteita kymmeniltä eri tuotemerkeiltä kätevästi.

Tekstiilit

Abacus Teamwear 2018
Abacus Teamwear 2018

Abacus valmistaa vaatteita, joissa muotoilu yhdistyy laatuun ja toimivuuteen. Golfkentille suunnattu tyylikäs mallisto sopii yhtä lailla vapaa-ajan pukeutumiseen, ulkoiluun tai jopa toimistovaatteiksi.

Acode
Acode

Kuvastosta löydät kokonaisen kokoelman profiilivaatteita aktiivisille yrityksille ja ihmisille, jotka haluavat nauttia laadukkaista vaatteista, yhteenkuuluvuudesta ja yhteishengestä.

Clique syksy/talvi 2017
Clique syksy/talvi 2017

Kompakti paketti mukavista vapaa-ajan tekstiileistä herkullisissa väreissä miehille, naisille ja lapsille.

Cottover-ekotekstiilit 2017
Cottover-ekotekstiilit 2017

Ekologiset vapaa-ajan tekstiilit kirkkaissa väreissä miehille, naisille ja lapsille.

Craft syksy/talvi 2017
Craft syksy/talvi 2017

Laadukkaita vaatteita ja asusteita vaativallekin liikkujalle aktiiviseen elämään.

Craft Teamwear 2017
Craft Teamwear 2017

Kattavat joukkuevaatemallistot naisille miehille ja junioreille. Ergonomisesti suunnitellut ja ajattomat mallit. Huippu laadukkaat ja toiminnalliset materiaalit takaavat parhaan käyttömukavuuden.

D.A.D 2016
D.A.D 2016

D.A.D valmistaa merihenkisiä vaatteita haasteita kaipaaville yrityksille. Kuvastosta löydät kaikki laadukkaista takeista pikeepaitoihin. Toimivat materiaalit ja tarkat yksityiskohdat ovat juuri mitä avoimelle merelle kaipaava tarvitsee.

Ernst Alexis
Ernst Alexis

Ernst Alexis on erikoistunut hyvin istuvien ja tyylikkäiden kauluspaitojen valmistamiseen. Mallisto on luotu laatua arvostaville ihmisille. Paitoja on saatavana myös räätälöitynä yrityksen toiveiden mukaisesti, aina nappien värjäyksestä alkaen.

Grizzly 2016
Grizzly 2016

Puhutteleva valikoima profiilivaatteita – siistejä, tyylipuhtaita ja klassisen urheilullisia vaatteita, niin seikkailuihin maalla ja merellä kuin liike-elämän jännittävissä kiemuroissa.

J. Harvest & Frost 2017
J. Harvest & Frost 2017

Tyylikästä bisnespukeutumista miehille ja naisille kannesta kanteen.

James Harvest Sportswear 2017
James Harvest Sportswear 2017

Mallisto pohjautuu amerikkalaiseen college –muotiin, jolle ominaista on korkea laatu, käytännöllisyys ja muodikkuus. malliston vahvuuksia ovat runsaat yksityiskohdat ja lukuisat yhdistelmävaihtoehdot.

Matterhorn - The Jacket Maker
Matterhorn - The Jacket Maker

Kattava valikoima laadukkaita miesten ja naisten takkeja. Valikoimassa myös ulkohousuja, fleece-takkeja ja liivejä.

Neutral 2017
Neutral 2017

Ekologisia reilun kaupan sertifioituja tekstiilejä lapsille ja aikuisille.

Nimbus 2017
Nimbus 2017

Tanskalaisia tekstiilejä tyylillä laadusta tinkimättä.

Printer Essentials 2017
Printer Essentials 2017

Profiilipukeutumisen kompakti kokonaisuus.

Printer Red Flag 2017
Printer Red Flag 2017

Printer Red Flag on uusi konsepti, jonka tavoitteena on hyvä laatu edulliseen hintaan. Mallistoon kuuluu fleecetakit, tuulitakit ja softshelltakit.

SkyPro
SkyPro

Mainostekstiilivalikoimaan kuuluu tuotteita usealta luotettavalta valmistajalta. Laajat ja värikkäät mallistot sisältävät erilaisia paitoja, takkeja, asusteita, kylpytekstiilejä ja työvaatteita aina T-paidoista fleecetakkeihin sekä lippalakeista ja pipoista ulkoiluasuihin. SkyProsta löydät myös valikoiman design-tuotteita.

Sol’s
Sol’s

Sol’s tarjoaa kattavan valikoiman korkealaatuisia profiilivaatteita aina toimistosta työmaalle ja vapaa-ajalle.

Sport 2018
Sport 2018

Näkyvää profilointia menestyville yrityksille ja joukkueille!

Työvaatteet

Fristads Kansas 2016
Fristads Kansas 2016

Työvaatteita ammattilaisille. Fristads Kansasin perusajatuksena on valmistaa tuotteensa ennen kaikkea laadukkaiksi, toimiviksi ja mukaviksi käyttää.

Fristads Kansas palosuojavaatteet
Fristads Kansas palosuojavaatteet

Palosuojavaatteet ammattilaisille. Fristads Kansasin perusajatuksena on valmistaa tuotteensa ennen kaikkea laadukkaiksi, toimiviksi ja mukaviksi käyttää.

Hejco
Hejco

Mallisto siivouksen, hoivan ja hotelli-alan ammattilaisille.

Projob 2017
Projob 2017

ProJobilta saat ammattilaisen työasut, suojajalkineet, työkäsineet, keittiö- ja ravintola-asusteet, varoitusvaatteet sekä muut asusteet.