Referenssit

 • Mikko Kuitunen, toimitusjohtaja, Vincit Oy

  ROI rokkaa luovissa promotuotteissa

  Vincitissä emme kelpuuta tylsää tai tavanomaista. High Peakin asiantuntijoiden kanssa olemme ideoineet meidän näköisiämme, erottuvia lahjoja. Luova ja hyödyllinen lahja jättää pitkäaikaisen muistijäljen ja on siksi kustannustehokas – Lahjoissamme on ollut kautta linjan erinomainen ROI. Lue lisää Vincitin ratkaisuista blogistamme.

  Mikko Kuitunen, toimitusjohtaja, Vincit Oy
 • Ilahduttavia ideoita, monipuolista palvelua

  Ilahduttavia ideoita, monipuolista palvelua

  High Peak on toimittanut Särkänniemeen matkamuistotuotteita ja pelipalkintoja jo yli kymmenen vuoden ajan. Tuotevalikoiman on oltava laaja ja uudistuttava joka vuosi. High Peak on joka kerta pystynyt ideoimaan ja toimittamaan meitä ja asiakkaitamme ilahduttavan valikoiman – kaikki kustannustehokkaaseen hintaan. Lue lisää Särkänniemen ratkaisuista blogistamme.

  Miikka Seppälä, toimitusjohtaja, Tampereen Särkänniemi Oy
 • Digitaalinen liikelahjakaappi on aina auki

  Digitaalinen liikelahjakaappi on aina auki

  High Peakin tarjoaman, meille brändätyt tuotteet sisältävän digitaalisen liikelahjakaapin ansiosta useat toimipisteemme voivat tehdä tilauksensa joustavasti omien tarpeiden mukaan. Alallamme korkean laadun tulee välittyä kaikessa, myös promotuotteissa. High Peakin kanssa tämä on toteutunut aina erinomaisesti. Lue lisää Medilaserin ratkaisuista blogistamme.

  Kaisa Väistö, mainonnan suunnittelija, Medilaser Oy