Uutiset

Iloista pääsiäistä!

Iloista pääsiäistä! Olemme toimistoilla tänään täydessä valmiudessa. Siirrymme pääsiäisen viettoon huomisesta alkaen ja olemme takaisin toimistoilla tiistaina.

Kirraa kevään asiakaspäivillemme!

 

High Peakin vuosi 2018 on alkanut vauhdikkaasti. Rallihuuman ohella olemme hakeneet uusia ideoita kansainvälisiltä mainos- ja liikelahjamessuilta sekä kotimaan markkinoilta. Jälleen kerran olemme kasanneet parhaimmat ja tuoreimmat löytömme Espoon ja Tampereen näyttelytiloihimme, sekä kutsuneet paikalle asiantuntevia tavarantoimittajiamme.

Tule hakemaan ajankohtaiset ideat liikelahjakaappiisi tai muuten vain tankkaamaan itsesi talon tarjottavilla sekä hyvällä seuralla. Etapilla kartturimme tutustuttavat Sinut uutuustuotteisiimme sekä opastavat liikelahjahankintojen nuotituksessa. Huoltoalueella tarjoilemme Rallimakkaraa erilaisin lisukkein höystettynä. Lisävauhtia päivään saat testaamalla huikeaa WRC pöytärallirataamme. Jokainen vieraamme on myös oikeutettu saamaan kotiinviemisiksi kävijälahjan, sekä osallistuu WRC SLOT RACING SET ralliradan arvontaan.

Kirjaa nuotit ylös ja kirraa keväisille asiakaspäivillemme!

ESPOO
Sinikalliontie 3 A, 2. krs
(Blueberry-talo)
02630 ESPOO
Ilmaista parkkitilaa sisäänkäynnin luona
ti 6.3.2018 klo 7.30–17.30

TAMPERE
Viinikankatu 45
(Käynti Mäntyhaantieltä)
33800 TAMPERE
Pysäköinti parkkikiekolla 2h.
ti 13.3.2018 klo 7.30–17.30

Ilmoittautua voit puhelimitse 010 219 1000, sähköpostitse myynti@highpeak.fi tai suoraan yhteyshenkilöllesi. On sallittua kurvata paikalle myös ex tempore.

Nähdään näyttelyssä!

High Peak Finlandille miljoonasopimus rallin MM-sarjaan

Olemme tehneet merkittävän sopimuksen rallin MM-sarjan promoottori WRC Promoter GmbH:n kanssa. Vuoden 2018 alusta lähtien vastaamme seuraavat viisi vuotta kaikkien WRC-tuotteiden suunnittelusta, tuottamisesta ja myymisestä jokaisessa MM-rallin osakilpailussa. Lisäksi vastaamme ympäri vuoden WRC:n verkkokaupasta, joka aukeaa täysin uudistuneena 2.1.2018. Sopimus kattaa myös kumppanimyynnin.

Olemme tähdänneet tavoitteellisesti kansainvälisille markkinoille, ja pitkä sopimus suuren moottoriurheilubrändin kanssa on merkittävä harppaus oikeaan suuntaan. Tämä on oiva esimerkki siitä, miten suomalainen osaaminen saadaan maailmalle. Kansainvälisestä tekemisestä on myös paljon hyötyä suomalaisille asiakkaillemme, joiden tekemiseen voimme tuoda kaikki tuoreimmat toiminnot ja näkemykset maailmalta.

Lisää aiheesta ensi viikolla. Sillä välin lue myyntijohtaja Sami Eljaalan haastattelu Kauppalehden sivuilta.

 

Lisätietoja

Sami Eljaala,

Myyntijohtaja, High Peak

040 092 7534

sami.eljaala@highpeak.fi

Henkilökuntamme kouluttautuu ke 16.8.

Espoon ja Tampereen toimistomme toimivat vajaalla miehityksellä keskiviikkona 16.8. Kiireellisissä asioissa olethan yhteydessä suoraan yhteyshenkilöösi.

Reipasta syksyä!

– High Peakin väki

 

High Peak osti Rotor Formin

High Peak Finland Oy on ostanut 1. helmikuuta Rotor Form Oy:n koko osakekannan. Kaupan jälkeen High Peak on yksi liikelahja- ja promootiomarkkinoiden suurimmista toimijoista, jonka liikevaihto nousee kaupan myötä noin 7 miljoonaan euroon.

Uuden yrityksen toiminnassa perinteinen ja menestyksekäs liikelahjamyynti yhdistyy brändien hallintaan, vahvaan verkkokauppaan ja konseptoituun tapahtuma-merchandise-osaamiseen.

High Peakin toimialoja ovat jatkossa liikelahjat, tapahtumatuotteet, maahantuonti ja verkkokauppa.

”Vahvaa liikelahjaosaamista pystymme hyödyntämään myös tapahtumatuotekonsepteissamme, joita olemme toteuttaneet muun muassa Neste Ralli ja Red Bull Crashed Ice -tapahtumissa”, Lylykorpi toteaa.

Yrityskaupan myötä siirtyvät yhteistyösopimukset, muun muassa Amer Sports Suomi Oy (Suunto, Salomon ja Wilson) ja Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab (Panda ja Taffel), tuovat High Peakin tuotevalikoimaan odotettuja uutuuksia. Golfbrändien Abacus, Peter Millar ja Lottusse maahantuonti jatkuu.

Lue lisää ja lataa virallinen tiedotteemme tästä.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jukka Lylykorpi
+358 40 551 3883
jukka.lylykorpi@highpeak.fi

Sami Eljaala
+358 400 927 534
sami.eljaala@rotor.fi

 

Espoon ja Tampereen myyntinäyttelyt kiinni pe 31.3.

Kouluttaudumme 31.3. perjantaina. Tästä johtuen Espoon ja Tampereen myyntinäyttelymme ovat kiinni. Kiiretapauksissa olethan suoraan yhteydessä yhteyshenkilöösi.

Palvelemme normaalisti jälleen 3.4. maanantaina.