Huippujuttuja

Blogi suhdetoiminnasta, promootiotuotteista, liikelahjoista ja siitä, miten ne auttavat yritystä matkalla huipulle.

Suomalainen hanavesi ansaitsee laatuisensa pullon

Me suomalaiset nykyisin juomme enemmän vettä kuin koskaan aikaisemmin.

Se on todella hyvä asia oman hyvinvointimme kannalta. Jo prosentin vaje nestetasapainossa alentaa suorituskykyämme selvästi. Tämä koskee fyysisen suorituskyvyn lisäksi myös henkisiä ponnisteluja. Rutiininomaiset tehtävät muuttuvat haasteiksi, jos päästämme itsemme ”kuivumaan”.

On siis hyvä, että juomme enemmän, mutta voimmeko me juoda väärin? Kyllä voimme. Meillä Suomessa on maailman paras hanavesi. Tästä kylmänkirkkaasta tosiasiasta huolimatta käytämme pullovettä. Siis vettä, joka pullotetaan jossakin ja kuljetetaan pitkienkin matkojen päästä meille kulutettavaksi. Kansainvälisessä mittakaavassa meillä vuosittain henkilöä kohti kulutettu pulloveden määrä, alle 20 litraa, on pieni. Tästäkin määrästä syntyy noin 240 miljoonaa puolen litran muovipulloa, joiden valmistus on kuluttanut 3 miljoonaa litraa öljyä ja prosessiin tarvittavaa puhdasta vettä on lurautettu 160 miljoonaa litraa viemäriin. Tämän päälle vielä logistiikka ja sen aiheuttamat päästöt kruunaavat kokonaisuuden.

Onneksi tämä ei ole ollenkaan niin hankalasti korjattavissa kuin ensikatsomalta vaikuttaa: paljon pienemmällä vaivalla kuin kauppareissun tekeminen, voimme astella vesipisteelle ja laskea hanasta maailman parasta, raikasta hanavettä omaan CamelBak Chute Mag™ -juomapulloomme. Kaiken lisäksi tämä on käytännöllisesti katsoen ilmaista.

CamelBak Chute Mag™ on hyvännäköinen uudenlainen juomapullo, jonka magneettinen korkki mahdollistaa veden nauttimisen nopeasti ja siististi. Tämä pullo on kuin kotonaan mitä erilaisemmissa käyttötilanteissa, olit sitten työpöydän taikka sorvin ääressä, kaupungilla ostoksilla, pyöräilemässä tai retkeilemässä. CamelBak Chute Mag™ on muotoiltu siten, että se sopii polkupyörän pullotelineeseen, kaikkien automerkkien mukitelineisiin ja sitä on mukava kuljettaa korkkiin integroidusta kantolenkistä, minne sitten menetkin.

Pullon korkki onkin todella vänkä kapistus; sitä on mahdotonta pudottaa, saati sitten hukata. Korkkia ei nimittäin saa irti! Magneettitoiminto pitää juodessa korkin kiinni pullossa, jolloin se ei häiritse veden nauttimista. CamelBak® valmistaa kaikki juomapullot BPA-vapaasta materiaalista, eli tritaanista. Pulloista ei luonnollisestikaan liukene mitään juotavaan veteen, eli pulloon laitettu maailman paras suomalainen hanavesi maistuu aina samalta raikkaalta vedeltä.

Kohottakaamme siis uudelleen ja uudelleen täytettävät CamelBak Chute Mag™ -juomapullomme puhtaan, raikkaan, erittäin edullisen ja terveellisen, maailman parhaan suomalaisen juomaveden kunniaksi!

Vesa Vartiainen
Vandernet

 

Vesa on Vandernetin Head of Division ja vastaa osastonsa toiminnasta. Kokeneena eränkävijänä tunnettu Vesa on vuosien saatossa kerännyt käytännön kokemusta retkeily- sekä ulkoilukulttuurista. Vandernet on Camelbakin maahantuoja ja Vesa tietää Camelbakin tuotteista kaiken mahdollisen.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää myyjiltämme osoitteessa: http://highpeak.fi/yhteystiedot/

Jätä kommentti