Huippujuttuja

Blogi suhdetoiminnasta, promootiotuotteista, liikelahjoista ja siitä, miten ne auttavat yritystä matkalla huipulle.

Terveiset PSI -messuilta!


High Peakin vuosi 2018 alkoi kansainvälisillä messuilla, jonne kasasimme oman neljän henkilön iskujoukon. Kohteenamme oli Saksan Düsseldorfissa järjestettävät PSI messut, jotka kerran vuodessa keräävät saman katon alle mainos- ja liikelahja-alan tavarantoimittajia. Tämän vuoden reissulla Heikki edusti yrityksemme myyntipuolta, Natalie katseli messuilla ostajan silmin, Jukka keskittyi sopimusneuvotteluihin toimittajien kanssa ja itselläni mielessä pyörii seuraava kuvastomme sekä muut markkinoinnilliset toimenpiteet.

Matkaevääksi pakkasimme rutkasti uteliaisuutta, avoimet silmät sekä mukavat kengät. Olimme myös etukäteen miettineet asiakkaidemme tarpeita, sekä keränneet myyjiltä toivelistan ideatuliaisista. Tavoitteenamme oli löytää tuoreita ideoita, uusia trendejä sekä kontakteja, joiden avulla voimme palvella asiakkaitamme paremmin ja laajemmin.

Messukeskuksessa oli tänä vuonna neljä isoa hallia ja aikaa meillä oli kolme päivää. Joka aamu teimme sotasuunnitelman kyseiselle päivälle. Neljä silmäparia katselee ympärilleen eri tavalla ja bongaa tuotteita eri kanteilta. Kiertelimme halleissa intoa puhkuen kuin lapset lelukaupassa konsanaan. Välillä pysähdyimme hengähtämään ja kasaamaan ajatuksiamme. Samin asiakkaalle löytyi äänekäs fanituote, ekokasseille edullisempi tavaratoimittaja ja kaulanauhoille uusi painatustekniikka. Askeleita kertyi ja päivän päätteeksi saldo oli hauska katsastaa ranteidemme Suunto urheilukelloista. Toisena päivänä askeleita otti eniten Heikki, mutta viimeisenä päivänä me tytöt pistimme paremmaksi! Hyvistä kengistä huolimatta väsyneet jalat huutivat illalla hoosiannaa. Lämmin suihku helpotti ja nukkumaan oli kiva mennä päivän löydöksiin tyytyväisenä.

Tulemme tekemään yhteenvedon messuista. Mitä jäi käteen? Tiedämme mistä kansainväliset mainos- ja liikelahjatuotetuulet puhaltavat tänä vuonna. Loimme uusia hyviä kontakteja ja vahvistimme vanhoja. Teimme paljon mielenkiintoisia tuotelöytöjä. Toki messuilla oli tuttua ja turhaakin tarjolla, mutta on hyvä muistaa, että vanha tuote 20 vuoden takaa voi olla hyvinkin uusi tämän päivän ostajalle tai myyjälle. Nyt edessämme on vielä kokemuksiemme ja tietojemme jakaminen kollegoillemme talon sisällä, sekä jalostaminen asiakkaille valmiiksi tuoteideoiksi. Pysykäähän kuulolla!

Messuterveisin,

Soile

 

Jätä kommentti