Huippujuttuja

Blogi suhdetoiminnasta, promootiotuotteista, liikelahjoista ja siitä, miten ne auttavat yritystä matkalla huipulle.

Näe elämä ja liikelahjat uusin silmin

High Peak on Medilaserille pitkäaikainen yhteistyökumppani, jonka palveluun voi luottaa. Markkinoinnin kiireissä apuna toimivat laadukas tuotevalikoima ja personoitu, digitaalinen liikelahjakaappi.

Medilaser Oy on Suomen suurin vaativaan silmäkirurgiaan keskittynyt yksityinen klinikka, jonka erikoisalaa ovat nykyaikaiset taittovirhe- ja kaihileikkaukset. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat ympäri Suomea. High Peak toimittaa liikelahjoja ja promootiotuotteita kaikkien 11 klinikan käyttöön.

Oli näön ongelma sitten mikä hyvänsä, on silmäleikkaus asiakkaalle aina suuri ja elämää muuttava päätös, jota harkitaan pitkään. Promootiolahja on erinomainen tapa pysytellä asiakkaan mielessä koko päätöksentekoprosessin ajan. Markkinointia suunnitteleva Kaisa Väistö Medilaserilta kertoo, että tuotteiden laadulla on heille suuri merkitys.

”Silmäkirurgisen toimijan tulee tietenkin olla ensiluokkaisen laadukas ja tämän tunteen tulee välittyä asiakkaalle joka portaalla. Emme koskaan halua jakaa mitään, mikä koetaan ”krääsänä” vaan valitsemme tuotteita, joita tarvitaan oikeasti. Myös logon sijoittelua olemme miettineet siten, että tuote on myös tyylikäs.”

Usealla paikkakunnalla toimivalla Mediaserilla liikelahjoja kuluu paljon. Tarpeet saattavat kuitenkin vaihdella klinikkakohtaisesti, sillä toimipisteet ovat erikokoisia ja asiakasrakenne saattaa vaihdella. Ratkaisuksi käyttöön otettiin High Peakin tarjoama digitaalinen liikelahjakaappi. Se on yrityksen oman ilmeen mukaan räätälöity virtuaalinen kauppa, josta kukin toimipiste tekee tilaukset oman tarpeensa mukaan.

”Digitaalinen liikelahjakaappi on ollut meille oiva työkalu promolahjojen tilausten joustavaan hallintaan. Saldot pysyvät järjestyksessä ja voimme luottaa siihen, että käytetyt tuotteet ovat aina brändin mukaisia. Helppokäyttöisen palvelun avulla jokainen klinikka voi hoitaa hankinnat omalla rytmillään ilman, että markkinointi ylirasittuu”, Väistö kiittelee.

Vuosia kestäneen yhteistyön aikana Medilaserin ja High Peakin yhteistyö on kehittynyt liikelahjatoimittajasta kiinteäksi kumppanuudeksi. Väistön mukaan palvelu on aina ollut yhtä laadukasta, kuin tilatut tuotteetkin.

”High Peakin kanssa asiointi on aina sujunut ongelmitta! Meille tarjotaan uusia tuoteideoita toimintamme huomioon ottaen, mutta omaa asiantuntemustamme arvostetaan eikä tuputtamista tarvitse pelätä.”

Medilaserin liikelahjavalikoimaan kuuluu useita tuotteita, joista löytyy jokaiselle jotakin. Väistön mukaan erityisesti brändivärien mukaiset pipo ja tuubihuivi ovat saaneet paljon kiitosta laadukkuudestaan ja monikäyttöisyydestään.

”Myös käyttämämme kynä on niin laadukas ja yksinkertaisen tyylikäs, että sitä tuskin tulemme vuosiin vaihtamaan. Aaltomaljakoita olemme hankkineet High Peakin kautta tyylikkäällä kaiverruksella – Se on tuote, jota on helppo jakaa yhteistyökumppaneille sekä sponsoroimiemme urheilutapahtumien voittajille. Aaltomaljakko on suomalainen laatutuote, jonka arvon tietävät ja tuntevat kaikki. Samaan pyrkii myös Medilaser!”

Kiinnostuitko digitaalisesta liikelahjakaapista? Kysy lisää myynnistämme!

Jätä kommentti