Huippujuttuja

Blogi suhdetoiminnasta, promootiotuotteista, liikelahjoista ja siitä, miten ne auttavat yritystä matkalla huipulle.

Älä jää unohduksiin kesähelteissä!

Kesämuistaminen on hauska tapa pysyä asiakkaan mielessä lomatunnelmissa ja mökkilaiturilla. Ennen ansaituille vapaille siirtymistä on myös hyvä hetki muistaa työntekijöitä.

Kaikilla ei ole syystä tai toisesta mahdollisuutta lentää kaukomaille, mutta onneksi Spice Up! Makumatka on kaikkien ulottuvilla. Spice Up! Makumatka -paketit johdattavat kotikokkailijan Thaimaan, Japanin ja Indonesian ruokakulttuuriin. Spice Up! –aineksilla onnistut helposti jännittävien makuyhdistelmien luomisessa ja keräät kehut ruokapöydässä.

Esimerkiksi Makumatka Indonesiaan –paketti sisältää munanuudeleita, Mie Goreng -tahnaa, Ketjap Manis,- Sambal Oelek-, Nasi Goreng-, Rendan-, ja valkoista currytahnaa, kookoskermaa, Satay dippikastiketta, inkivääri- ja valkosipulitahnaa sekä kaikkiin Makumatkoihin sisältyvän kätevän puutarjottimen pakattuna juuttikassiin reseptivihkon kera.

Screen Shot 2014-06-10 at 9.58.30 AM
Kesän tullen oleillaan paljon vapaa-ajan asunnoilla. Poissaolon aikana voi mökin tai kodin palovaroitin lakata huomaamatta toimimasta, kun kukaan ei ole kuulemassa patterin loppumisesta ilmoittavaa piipitystä, eikä katon rajassa sijaitsevaan laitteeseen tule helposti kajottua. Tämän ongelman ratkaisee monitoiminen Kenkälusikka-palovaroitintesteri. Jalkineiden pukemisen lisäksi sen muotoilu auttaa tarkastamaan varoittimen toimivuuden, sillä sen pitkän varren päähän on lisätty tarkoitukseen sopiva nystyrä. Tämä lahja on monella tavalla käytännöllinen ja sopii lahjaksi kenelle tahansa.

Speedminton on hauska sulkapalloa muistuttava peli, joka voittaa serkkunsa monipuolisuudellaan: Sitä voi pelata ilman  verkon virittämistä missä ja milloin vain, niin sisällä kuin ulkonakin. Erikoisrakenteinen pallo ja tukevat mailat eivät hätkähdä pienestä tuulestakaan, joten peli-ilo on taattu puhurisempanakin päivänä. Hauska ja toiminnallinen lahja aktiivisille yhteistyökumppaneille ja lomailemaan lähteville työntekijöille!

Screen Shot 2014-06-10 at 9.57.26 AM

Suomen golf-kausi on ehkä lyhyt, mutta sitäkin intensiivisempi. Liike-elämän vaikuttajien suosiossa oleva peli pitää verkostot lämpimänä myös lomakaudella. Oman yrityksesi logolla varustettu golfpallo on loistava idea mainoslahjaksi, sillä myös jokainen kadonnut pallo voi päätyä toiselle potentiaaliselle asiakkaalle!

Wilsonin tämän kesän uutuuspallo FG Tour on markkinoiden pehmein 4-osainen uretaanipallo. Se tarjoaa maksimaalista kontrollia ja spinniä. Golfpalloon voidaan painaa monivärinen logo. Myös QR-koodi on testattu toimivaksi painatukseksi, joten mahdollisuudet ovat laajat.

Jos kesämuistamiset mietityttävät vielä näiden vinkkien jälkeen, ei huolta – Henkilökuntamme auttaa mielellään ideoinnissa. Tuotevalikoimamme on sen verran kattava, että jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Vai miten olisi brändätty festarisetti, tyylikäs juomapullo, matkalaturi kesäreissulle, grillausvälineet tai ongenkohosetti…?

Jätä kommentti