Tietosuojaseloste

Me High Peakilla laitamme asiakkaan aina etusijalle. 25.5.2018 astuu voimaan uusi EU –laki koskien yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Koska yksityisyytenne on meille tärkeää ja haluamme että olette tietoisia kuinka käsittelemme tietojanne jatkossa, olemme päivittäneet tietosuojakäytäntömme GDPR:n mukaiseksi.

MITÄ TEEMME TIEDOILLANNE?
Ostaessanne tuotteita kaupastamme, osana osto- ja myyntiprosessia, keräämme henkilökohtaisia tietoja kuten nimen, osoitteen sekä sähköpostiosoitteen.
Kun selaat sivujamme, vastaanotamme automaattisesti tietokoneesi IP-osoitteen, joka tarjoaa meille informaatiota, joka helpottaa meitä ymmärtämään käyttämääsi selainta sekä käyttöjärjestelmää.
Sähköpostimarkkinointi: Luvallanne, saatamme lähettää uutiskirjeitä tai sähköpostia verkkosivuistamme, uutuustuotteista tai esimerkiksi päivityksistä sekä tapahtumista.

SUOSTUMUS
Miten saamme suostumuksenne?
Kun annat henkilökohtaista tietoa tekemällä ostoksen, todentamalla maksukortin, tekemällä tilauksen, järjestämällä tilauksen tai palauttamalla ostoksen, oletamme saaneemme suostumuksenne kerätä tietonne ja käyttää sitä vain ja ainoastaan tarkoituksenmukaisesti.
Jos pyydämme tietojanne toissijaisiin tarkoitusperiin kuten markkinointia varten, me joko pyydämme suostumustanne suoraan tai tarjoamme mahdollisuutta kieltäytyä.

Kuinka kieltäytyä tietojenkeruusta?
Tiedot teistä ovat teidän tietojanne ja te päätätte miten niitä käytetään. Jos suostumuksenne saamisen jälkeen haluatte nähdä, muokata tai poistaa tietojanne, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen helpdesk@highpeak.fi tai postitse osoitteeseen:

High Peak Finland Oy
Viinikankatu 45
Tampere 33800
FINLAND

TIEDONANTO
Voimme joutua luovuttamaan tietojanne lain velvoittamana.

VERKKOALUSTA
Kauppamme on rakennettu High Peakin Finlandin alustalle. Verkkokauppa-alusta mahdollistaa meidät myymään tuotteita ja palveluita teille.
Henkilötietonne on turvattu High Peak Finlandin tietokantaan. Turvaamme tietonne suojatulle serverille palomuurin taakse.

KOLMANSIEN OSAPUOLIEN PALVELUT
Yleisesti ottaen käyttämämme kolmannet osapuolet keräävät, käyttävät ja julkaisevat tietojanne vain juuri sen verran kuin on tarve, jotta he voivat suorittaa tarvittavat toiminnot palvellakseen meitä heidän asiakkaanaan mahdollisimman hyvin.
Kuitenkin, tietyillä kolmansilla osapuolilla, kuten maksuliikenneprosessoreilla on heidän omat tietosuojakäytäntönsä, jotka kunnioittavat meidän heille tarjoamia tietoja, jotta ostokeskeiset maksusuoritukset saadaan täytettyä.
Pyydämme tutustumaan näiden palveluntarjoajien tietosuojaselosteisiin sekä tietosuojakäytäntöihin, jotta ymmärrys heidän toiminnoistaan olisivat paremmat.
Kun siirrytte ostotapahtumassa kolmannen osapuolen sivustolle ja palveluihin, olette heidän tietosuojakäytäntöjen alaisuudessa ja haluammekin muistuttaa, että kolmansien osapuolien oikeuskäytännöt voivat olla erilaisia kuin mihin on totuttu johtuen esimerkiksi kolmansien osapuolien juridisesta sijainnista.

Linkit
Klikattavat linkit sivuillamme saattavat ohjata kolmansien osapuolien sivuille. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolien tai muiden sivujen yksityisyyskäytännöistä. Pyydämme teitä tutustumaan kolmansien osapuolien sekä muiden sivujen tietosuojaselosteisiin heidän sivuillaan.

TURVALLISUUS
Arvostamme yksityisyyttänne ja pidämmekin tietonne turvassa seuraamalla alan parhaita käytäntöjä.
Antaessanne maksukorttitietonne, tiedot salataan käyttämällä SSL-tekniikkaa (Secure Socket Layer technology) and tiedot tallennetaan AES-256 salauksella. Vaikka mikään tekniikka ei ole 100-prosenttisesti turvassa Internetissä, me seuraamme kaikkia PCI-DSS vaatimuksia ja otamme käyttöön yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja.

KUINKA KAUAN TIETOJA SÄILYTETÄÄN?
Säilytämme tietoja tarvittavan ajan, jotta pystymme toteuttamaan tässä selosteessa mainitut käyttötarkoitukset. Joitain tietoja saatetaan säilyttää kauemmin, mikäli laki meitä siihen edellyttää.

MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESSA
Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojaselostetta ja pyydämme seuraamaan tietosuojaselostetta aika ajoin. Muutokset ja tarkennukset astuvat voimaan välittömästi niiden julkaistua sivuillamme. Tietosuojaselosteessa tekemissämme suuremmissa muutoksissa olemme yhteydessä teihin, jotta pysytte varmasti ajan tasalla.
Mahdollisen yrityskaupan tai esimerkiksi fuusion myötä, tietonne voidaan siirtää uusille omistajille, jotta voimme palvella teitä mahdollisimman hyvin.

KYSYMYKSET JA YHTEYSTIEDOT
Mikäli haluat päästä: katsomaan tai muokkaamaan tietoja sinusta tai poistaa kaiken henkilökohtaisen tiedon sinusta kokonaan, pyydämme teitä olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen helpdesk@highpeak.fi tai postitse osoitteeseen
High Peak Finland Oy
Viinikankatu 45
Tampere 33800
FINLAND